Mislio sam da dijete nije moje – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Mislio sam da dijete nije moje

Suptilno sam mu se zahvalila na pozivu i dala do znanja da znam i ja za njegovu šemu sa mojom komšinicom i da vodi nju a mene zaobiđe, jer nisam od tih i tako prijemčivih. Činilo se da je uživao u tom našem ćaskanju i prženju, pa je nastavio da me zove svakog narednog dana sve nešto novo izmišljajući samo da mi čuje glas koji tako blagotvorno deluje na njega, da mi pusti neku pesmu ili muziku koju je otkrio i kako mi se sviđa, da me potseti na ovo ili ono dešavanje u gradu i kako bi bilo lepo da idemo skupa i redovno sa zaključkom – „Samo jedno piće, šta možeš da izgubiš?!“

Ostala sam bez reči na takvu biografiju i jedino što mi nije bilo jasno a to sam ga i pitala:“Zašto mi to sve pričaš? Nisam morala sve to da znam. Šta hoćeš od mene?” – bilo je jače od mene i izletelo mi je. Znao je da me ne zanimaju frajeri bez da imaju šta da kužu i ostvareni su. Znao je da nisam devojka za jednu noć. Znao je i da su moji snovi možda mnogo slični njegovim, ali nije znao da je to bio moj poslednji vikend u rodnom gradu pre odlaska na novo radno mesto 70-tak kilometara od kuće.

Da li sva ta iskrenost i otvorenost pri prvom našem izlaskuo ili uticaj alkohola ili tog bajkovitog mesta, uticale su na mene da ga po prvi put pogledam drugim očima, onim pogledom koji je vapio za strašću i ljubavlju i koji se pitao kako ovaj čovek ljubi, mazi, miluje? Umesto da sačekam odgovor na bar jedno od tih pitanja predložila sam da krenemo kući i zahvalila se na prijatno provedenom vremenu. Dovezao me je kući i poljubio u obraz, nežno za laku noć.

„Hvala Ti!” – rekao mi je i ostavio me u još većoj nedoumici “za šta”. Sutradan, dok sam pakovala stvari – pozvao me je i pitao za koliko mogu da se spremim najbrže jer bi želeo da se provozam sa njim do obližnjeg grada da pogledamo neki auto. Bilo je kasno popodne i činilo mi se to sasvim OK i stižem sve, mislila sam. Uživala sam u vožnji sa njim; oboje smo bili pasionirani vozači i ljubitelji jakih mašina. Saznala sam da i Ognjen baš kao i ja kad god je tužan ili u nedoumici, seda u auto tj. vozi se gradom. Takođe smo imali identičan ukus za muziku i bilo nam je bitno šta svira u trenutku. Brzo smo uspeli da završimo posao, pa me je odveo na večeru da proslavimo. Uživala sam u svakom trenutku, hrani – videla sam da odlično poznaje taj grad i mesto gde smo večerali. Zadirkivala sam ga:

„Da li je šablon uvek isti u muvanju – klopa, piće, pa da poležemo?” Na šta mi je šmekerski objasnio

Put do njegove kuće je prošao brzinom svetlosti i ne sećam ga se, sem da mi je bilo čudno i ugudno što me je sve vreme držao za ruku. Kako smo bez reči i suvišnih pogleda prošli ulicu u kojoj sam živela i koja nam je bila usput i stigli do njegovog dela kuće u kojoj je živeo, ne sećam se. I sledećih nekoliko sekundi mi je prošlo u izmaglici, jer sam se prebrzo našla na krevetu dok mi je Ognjen sa divljačkim žarom u očima skidao majicu, povlačio grudnjak i ljubio mi grudi, dok mi je istovremeno, odsečnim pokretima svlačio pantalone.

Ni moje ruke nisu mnogo mirovale, čak sa istom žurbom su skidale sa njega košulju, otkopčavale mu kaiš, pantalone. Na kraju sam posegnula i za “čudovištem” iza Kelvin Klajn slipersica. Posegnula sam za tim velikim, lepim kurcem, obavila ga rukama i gladila mu široki glavić palcem sve dok nije počeo da ga gura ka mom medjunožju. Povukla sam ga ka sebi, požurujući ga. Pustio je da ga navodim primičući se na kolenima, sve dok mu kurac već nabrekao do pucanja, nisam stavila u sebe. Gurnuo ga je napred, ispunivši me i ja sam izdahnula čisto zadovoljstvo očekivanog. Posmatrala sam ga dok je ulazio i izlazio iz mene i nisam želela da propustim nijedan izraz niti reakciju njegovog lica i tela. Uhvatio me je za pete i podigao ih da bi ih uglavio ispod pazuha.

Zabijao se isprva snažno, pa potom sporo i nežno, dugo klizeći i spajajući nas žedne ove divlje strasti. Potom se pomerao sve brže i brže i osećala sam kako me rasteže njegova veličina. Sve vreme sam držala širom otvorene oči i ako mi to nije bila navika. Sada sam imala priliku da uživam u samom pogledu na mišiće koji se napinju, grče i opuštaju, njegov stomak koji se zateže prilikom guranja. Bila sam očarana dubinom njegovih tamnih očiju koje su sada isijavale istu onu glad, usresređenost, želju koju sam verovatno i sama isijavala. Usporavao je i obuzdavao se, da bi se usresredio na poljubac vlažan, dubok i pohotan od želje da me… pojede, pomislila sam i zezala ga da ću nositi dugo očigledne dokaze ove noći, jer imam osetljivu kožu i njegova brada koliko god da je sexy toliko i prži.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt