Mislio sam da dijete nije moje – Ispovesti
Ispovesti

Mislio sam da dijete nije moje

Imali smo po 18 godina kada smo se vjenčali, uzeli smo se mladi, iz ljubavi, prave nevine… 11 godina živjeli, na sve načine pokušavali da dobijemo djecu, nismo uspkevalili da bi se na kraju razveli se. Sa samo 28 godina bili smo razvedeni… svako na svoju stranu otiša.

4 godine je nisam ni video ni čuo, da bi se na Valentinovo prošle godine sreli sasvim slučajno i shvatili da ne možemo jedno bez drugog, ponovo se vjenčali i bili spremni za život udvoje, bez djece… A onda… BUM, samo mjesec dana kasnije, ostala je trudna . Bili smo presretni, nismo ni pokušavali, a desilo se. Međutim, nakon što se prije dva mjeseca porodila u meni se iznenada javila neka sumnja da dijete nije moje i da sve te “slučajnosti” i nisu slučajnosti… Uradio sam DNK analizu koja je pokazala da ipak jesam otac…

Od tada je prošlo 10 dana i umjesto da sam sretan, ja se osjećam skroz “usrano”, gadim se sam sebi jer sam sumnjao u poštenje žene koja me nikada nije ni na koji način izdala i povrijedila 🙂 Ne znam kako da se oslobodim ovog odvratnog osjećaja.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE TAKO VLAŽNA I SOČNA! Pričala je koliko ga silovito želi, dok ga je napaljeno gledala, prava bludnica

 

Ognjen je bio bubnjar u lokalnom rok bendu. Moje društvo je redovno izlazilo u lokal u kome su nastupali i zaista smo uživali i provodili se na njihovim svirkama. Bio je omiljen među ženama. Em je bio visok, zgodan i neophodan, em je njegov beskrajan niz veza govorio o iskustvu u krevetu. Izgledao je baš dobro iako se činilo da svom izgledu ne pridaje veliku pažnju. Naime, crna kosa mu je padala u oči i stalno je imao neke čuperke, a brada je dodatno podsticala tu misterioznost.

Ne retko je svoje bademaste oči krio ispod modernih naočara za vid ili sunčanih. Stil mu je bio sportski, ležeran i kao ex košarkašu i rokeru, sasvim mu je pristajala ta ležernost. Baš negde u tom periodu, kada ćemo se najzad i lično upoznati slušala sam priče komšinice kako je bila u šemi sa Ognjenom i kako je On tako dobar jebač ali da se ona gradom „šeta“ sa njim da bi napravila ljubomornim bivšeg momka. Tako tipično za žene…

Mislim da je to bio poslednji zajednički nastup Ognjena sa bendom. Svako od članova je krenuo u neku drugu priču i u potragu za sopstvenom slavom. To veče smo svi nešto slavili i bili razuzdani. Negde već na prvoj pauzi su nam se pridružili neki članovi benda koje sam znala preko brata muzičara i pozdravili me i na kraju i upoznali sa Ognjenom, predstavivši me kao Malu A…. i da pazi šta priča! Rekao mi je da zna vrlo dobro ko sam i da mi je bata odličan klavijaturista.

Pitala sam ga da li planira da nastavi da svira i dalje, ali sam dobila nekako tužan odgovor -Ne i da ga čeka porodičan posao distribucije lekova od koga je već dugo bežao. Sviraće kaže za sebe i svoju dušu, na dalje. Devojke, znane i neznane su se otimale da mu se samo jave ili pošalju poljubac, piće ili jednostavno očešu o njegovo rame. Mislim, da je primetio i gromoglasno se nasmejao kada sam prevrnula očima i rekla mu da ga ostavljam da uživa u svojoj slavi još malo.

“Videćemo se kasnije još” – bilo je više od obećanja.

Sutradan, na istom mestu, bila sam i zaboravila na Ognjena kada se pojavio u moje društvo i odomaćio. Čašćavao je, ćaskao i šarmirao mnoge mene sve nekako zaobilazeći. Nisam razmišljala o njemu, jer je i to veče bilo jednako zabavno a ja mislima uz Dušana s’kojim sam se tad muvala. Sutra ću saznati da je to bio Ognjenov način da dođe do mog broja telefona i verovatno više informacija o tome Ko sam i šta volim. Bila sam šokirana, kada me je pozvao i raspričao se kao da me poznaje godinama i da smo sinoć proveli veče zajedno i baš bi bilo lepo da odemo i večeras na neku svirku njegovih prijatelja u mesto pored našeg.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt