Odlučila sam iznenaditi drugaricu – Ispovesti
Ispovesti

Odlučila sam iznenaditi drugaricu

Muž mi je ovaj vikend na službenom putu i odlučila sam da iznenadim moju najbolju drugaricu iz mladih dana i da je posjetim. Ona živi na drugoj strani grada, nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti.

Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU. Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”. U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarica, prepustila sam se i prosto se desilo.

BONUS ISPOVEST:

VRELA I STRASTVENA! Njene čvrste grudi i duboki mokri dekolte oduzimao mi je dah…

 

Imam 19 godine i obožavam seks. Radim u gradu koji je blizu mog rodnog grada. Živim sam u iznajmjenoj garsonjeri. Roditelji su mi rastavljeni, tako da smo ja i moja starija sestra (22 godina) ostali uz majku koja ima 42 godine.Otac se ponovo oženio i osnovao porodicu tako da smo se udaljili od njega.

Sestra i majka mi dođu ponekad u posjet, a nekad i ja odem do njih. A naročito mi seka često dođe jer je volila da hoda kud god samo da nije kući.Nego da Vam ne duzim da počnem sa svojom pričom.

Zbog jake zime gazda gradilišta na kome smo radili nas je pustio na par dana kućama dok se vreme malo ne ustabili. To mi je bila sjajna prilika da odem sestri i majci u posjet. Nisam htio da im se javim da ću doći da ih obradujem te sam nenajvljen stigao pred njihov mali jednosobni stan. Nažalost nikoga nije bilo te sam otišao sprat iznad kod sekine prijateljice Nade (25). Pokucavši na vrata čuo sam divni glasić Nade koja je već otključavala vrata…….ugledavši me na vratima hitro mi je skočila u zagrljaj i jako me stisla.

– Pa mili moj što mi nisi javio da stižeš, mogao si poljubiti vrata jer sam i ja skoro stigla kući…reče mi Nadica kroz predivni osmeh…- Eto vidiš tvoji malo pre odoše u selo kod bake ti.

– Ma nema veze sačekao bi ja…….odgovorio sam joj dok sam ulazio u stan.

– Ma blento jedan nema njih do sutra veče gde bi toliko čekao

Seo sam na ugaonu i odma zapalio cigaretu. Razgledao sam po kući dok nam je Nadica stavila kafu i nosila mi hladno pivo…. – oćeš li jesti…. pitala me je dok mi je otvarala pivo i potegla prvi gutljaj iz flaše…..-Ma kasnije ćemo dok se istuširam ako mogu kod tebe…..-ma naravno da može, samo se ti opusti…..reče mi dok je popravljala grudnjak na svojim velikim čvrstim djevojačkim sisama, koje sam iako se trudeći da negledam, morao malo duže da otpratim pogledom. Samo sam potegao pivo i nastavio sa pričom. Kad smo završili sa kafom kreno sam na tuširaje. Nada mi je izvadila čist peškir i trenerku od njenog brata koi je takođe radio van našeg rodnog mjesta. Uzeo sam stvari gledajući u njene sise i počeo se ložiti sve više, dok sam krenuo ka kupatilu udarila me po guzi našto smo se samo nasmejali…..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt