Živimo poprilično skromno – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Živimo poprilično skromno

Držala sam se za njegova ramena i tako se navlačila na njega, dok su moje grudi trljale njegove. Sve vreme me je držao za guzu i stiskao je svojim krupnim šakama. Svšavala sam na njemu uz duboko dahtanje i glasno stenjanje.

Ali tu nije bio kraj, postavili smo se u pozu 69, i njegov jezik je opet klizio po mojoj ribici, a ja sam uzimala u usta njegov veliki kurac i mazila mu jaja. Voleo je da mu sa tri prsta masiram mesto između jaja i čmara pa sam i to radila dok sam mu pušila.

A on je stavio jedan prst u moju guzu, i jebao me prstom dok mi je istovremeno lizao ribicu. Bila sam napaljena kao životinja, i nabadala sam se na taj prst i njegov jezik.

Nakon toga sam legla na leđa a on mi je podigao noge uspravno i spojio ih u vazduhu, pa mi ga je opet stavio, jako i duboko do kraja. Nisam mogla da obuzdam glas od prevelikog uzbuđenja, pa sam ispuštala neke neartikulisane zvuke.

Jebao me je bivši dečko kao nikada to tad, a ja sam se cela tresla od njegovih udara telom.

Spustio je dlanove pored mog tela, a ja sam ga obuhvatila nogama i stegla. Nije menjao tempo jebao me isto tako brzo i žestoko kao da mu je zadnje. Uhvatila sam ga za guzu i mazila je, bila je čvrsta i zategnuta baš kakvu volim. Jebao me tako dugo, a uzbuđenje je učinilo svoje i opet sam svršavala uz glasne povike i uz drhtanje tela.

Bilo je više nego fantastično, a pošto moj bivši itekako voli da svrši u guzu, a i ja to volim, legla sam potrbuške i pustila ga da mi stavi u guzu. Ulazio je lagano i sporo u početku, a posle je ubrzavao ritam. Osetila sam kako mi se čmar širi i kako prodire ceo u mene.

Volela sam kako mi udara telom u guzove dok njegov kurac prodire u moje dupence. Na kraju mi je svršio u dupe i napunio me celu, izvukao ga je sasvim lagano i legao pored mene. Smejali smo se zadovoljni i ležali tako neko vreme, a onda smo se istuširali i razišli ispred hotela uz drugarski polljubac i obično ćao.

Odavno nisam imala tako dobar seks i baš mi je trebalo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt