Živimo poprilično skromno – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Živimo poprilično skromno

Iznajmili smo sobu, uzeli ključeve i ušli u lift. Već u liftu smo se dohvatili, ljubili smo se i hvatali, a njemu se već digao. Vožnja je bila kratka, izašli smo iz lifta i ušli u sobu, predložila sam mu tuširanje, pa smo se skunuli i otišli pod tuš.

Pod tušem smo nastavili da se ljubimo, inače bivši je uživao u tome da piškim po njemu, rešila sam da ga iznenadim i rekla sam mu da klekne. Podigla sam jednu nogu na njegovo rame i pustila mlaz.

Samo što nije skočio od sreće kada je video moj mlaz, koji je udarao u njegove grudi. Lepo sam se ispiškila po njemu i rekla mu da me opere. Uzeo je tuš i lepo me isprao uz trljanje rukom.

Kada je završio sa pranjem moje ribice, naslonio me je na zid i zario mi jezik u ribicu.

Moj bivši dečko je umetnik u lizanju, tačno je znao šta treba, i već u startu sam počela da se vlažim kao luda i da se vrpoljim na tom zidu. Uživala sam dok je njegov topao i vlažan jezik mazio moju ribicu. Ustao je i podigao mi jednu nogu, a onda mi nabio njegov nabrekli kurac u moju macu, pa mi je podigao i drugu nogu. Sa kurcem u mojoj pici me je odneo na krevet.

Odmah sam poželela da budem gore, tu pozu najviše volim. Seo je na ivicu kreveta sa nogama na krevetu, a ramena i glava su mu bili na podu. Ja sam ga opkoračila i navuka se na njegov kurac, a on je pružio ruke ka meni i ukrstili smo prste i tako sam imala oslonac dok sam ga jahala.

Bilo je fantastično, bila sam kao na rodeu i jahala sam divljeg bika. Njegov me je kurac celu ispunjavao, veoma je obdaren, dugačak je i debeo a glava mu je kao dečija pesnica čini mi se. Nisam želela da se ukoči, pa sam legla na bok. On se namestio iza mene i ubacio mi ga kroz stegnute butine.

Osećaj je bio fantastičan, prebacila sam nogu preko njega i savila se u struku kao da me jebe od pozadi

I on je to isto uradio i izgledalo je kao da me guzi ali smo ležali na bokovima. Uhvatio me je za grudi i mazio ih onako kako volim, celim dlanovima. Osetila staro dobro uzbuđenje koje je samo moj bivši znao tako da probudi u meni. A onda se okrenuo na leđa, a ja sam legla preko njegovog tela i uvukla ga u sebe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt