Živimo poprilično skromno – Ispovesti
Ispovesti

Živimo poprilično skromno

Moj suprug i ja vjencali smo se ljetos i zivimo u malom iznajmljenom stanu od 50 kvadrata. Oboje radimo i imamo fine plate ali ovo nam je savrsen pocetak zivota jer nama nista ljepse ne treba,barem ne jos a kada dodju djeca onda ce biti i veci stan.

Neki dan se vracam s posla i svratim u restoran kineske hrane koji je u blizini nase stana i ocekivala sam i muza ali nije dosao samo sam na brzinu jela i kuci. Kada sam stigla kući, on u kuhinji sjedi i sav nesto zabrinut kaze mi dodji moramo nesto popricati.

Meni se noge odsjekle kontam u sebi sad ce me sigurno ostaviti a on mi kaze: Draga zeno moram ti ovo reci ali nemoj se ljutiti,ti moras nauciti nesto kuhati ja ne mogu vise jesti ovu kinesku hranu oci su mi se ukosile. Od svog straha sta li ce mi reci kada je to rekao ja sam umrla od smijeha,i danas dan kada se toga sjetim ismijem se.

BONUS ISPOVEST:

 

NAREDILA SAM MU DA MI TRLJA MALENU POD TUŠEM: Jahala sam ga kao divljeg bika, a onda se moj mlaz raspršio po njegovim grudima i mojim butinama

 

Dečko i ja smo odavno raskinuli, ima skoro godina.

Raskinuli smo lepo bez drame i svađe. Sporazumno, kako bi rekli. U mnogome se nismo slagali i nismo imali budućnost to se videlo, jedino smo se slagali u seksu. Sa njim sam mogla sve da probam, zajedno smo istraživali, ostvarivali smo sve svoje fetiše, i maštarije. I sve to bez blama i griže savesti.

Prošlo je toliko vremena i eto bivši dečko i ja se slučajno sretnemo u gradu. Pozvao me je na piće onako drugarski i pristala sam.

Seli smo u prvi kafić i uz piće pričali o tome šta ima novo i uobičajene stvari, polako smo počeli da se prisećamo onoga što je bilo dobro u našoj vezi. Videlo se kod oboje da nam to nedostaje, kao da nas je obuzela neka seta.

A onda mi se bivši približio, uhvatio za ruku i predložio da odemo negde i da se kresnemo onako drugarski, u ime starih vremena.

Malo sam se dvoumila a on me ubeđivao.. rekla sam mu ako je čisto onako iz rekreacije, drugarski onda može. Trebalo mi je to, bolje da me jebe bivši dečko, a ne neki neznanac.

Taman sam htela da ga pitam kada i gde, kada mi je predložio da odemo odmah sada do nekog hotela. Bila sam iznenađena, nisam očekivala to odmah sada. Ali „gvožđe se kuje dok je vruće“, pa smo otišli.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt