Šokirat ćete se kad čujete što napaljuje ovu se*si plavušu: Većini je to što ona voli nezamislivo! – Ispovesti
Lifestyle

Šokirat ćete se kad čujete što napaljuje ovu se*si plavušu: Većini je to što ona voli nezamislivo!

Ruskinja Victoria, djevojka koja danas živi u New Yorku, gostovala je u ponedjeljak u popularnome YouTube podcastu Strictly Anonymous.

Riječ je o emisiji u kojoj se otvoreno govori o seksualnosti, a Victoria je prilično iznenadila time što je napaljuje.

Da skratimo, voli kada je u seks uključeno više članova obitelji, a nedavno je prvi puta nagovorila oca i sina da se zajednički s njom poigraju.

“Najprije sam u jednom hotelu upoznala sina. Otišli smo na piće, a on me kasnije predstavio svome ocu. Bio je to gospodin u godinama, ali ako dobrog izgleda.

Isprva u našem druženju nije bilo ništa erotskoga, samo smo brbljali uz piće, ali večer je završila tako što sam se sa sinom počela seksati. Njegov otac je banuo u sobu i nakon kraćeg razgovora se pridružio. Bilo je to za mene vrlo ugodno iskustvo, a nisam primijetila ni da je situacija njima stvorila nelagodu”, ispričala je Victoria.

Ljepuškastoj plavuši to nije bilo prvo obiteljsko veselje, tijekom emisije je priznala da je svojedobno u krevetu završila i s dva brata.

Naglasila je da je takve kombinacije naprosto izluđuju, te da u tome ne vidi apsolutno ništa loše sve dok nema emotivno povrijeđenih.

Uskoro na seks u troje planira nagovoriti i svog 26 godina starijeg supruga i njegova brata, te je sigurna da muž neće imati ništa protiv jer joj oduvijek dopušta slobodu da se seksualno istražuje kako hoće i s kim hoće.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt