Ne mogu da je izbacim iz glave – Ispovesti
Ispovesti

Ne mogu da je izbacim iz glave

Radim u Njemačkoj i prošle sedmice sam krenuo kući. Svojoj djevojci nisam ništa govorio, želio sam je iznenaditi.

Kupio sam prsten od 300 eura gore u Njemačkoj, želio sam da je konačno zaprostim jer sam se što kažu snašao, konačno sam imao posao, platu kojom sam mogao sve da nam obezbijedim, stan, auto, putovanja. Stigao sam negdje oko 2 sata posle pola noći, obzirom da imam ključ njenog stana polako sam ušao, da je ne probudim, ali… čim sam ušao iz spavaće sobe sam čuo zvukove.

Kroz glavu mi je prošlo ono najgore, ali tješio sam se da nije ona, da je neka njena drugarica.

Otvorio sam vrata i ugledao na krevetu moju djevojku i njenog najboljeg “prijatelja”. U sekundi mi se život srušio… okrenuo sam se i izašao… prsten sam joj ostavio na kuhinjskom stolu kao uspomenu na mene i ono šta je mogla imati.

Prošlo je 5-6 dana i bol je sve veća, ne mogu ovo podnijeti nikako, kroz glavu mi prolazi milion misli. 4 godine smo bili u vezi, 5 godine je nisam u obraz poljubio jer je kako je govorila “poštena” djevojka, 4 godine me pravila budalom, a najgore od svega i dalje je volim.

BONUS:

Kako probuditi uljuljanu svakodnevicu? S jednim quickiejem ne možete pogriješiti!

1. Obavezno koristite kondom!

Znamo da biste u tom trenutku strasti i požude i ludila najradije pokidali sve jedno s drugog i u sekundi započeli s divljim seksom, no i tada vam sigurnost mora biti na prvom mjestu. Osim ako niste na piluli, ili želite dijete, ni slučajno nemojte zaboraviti kondom!

2. Nemojte glumiti orgazam!

Potpuno je normalno da nama ženama treba nešto više vremena da se dovedemo do vrhunca pa ako se tijekom seksa ne brzaka to ne dogodi, nema razloga da budete frustrirani, niti da glumite orgazam. Jednostavno uživajte u seksu dok traje!

3. Nema seksa pred drugim ljudima!

Koliko god napaljeni bili, i koliko god vas vaš frajer dovodio do ludila svojim izgledom, mirisom, ponašanjem, nemojte se seksati pred drugima. Nađite neki kutak, wc ili sobu. Ne želite završiti kao najnovija atrakcija na youtubeu!

4. U javnosti se stišajte!

Ukoliko ste se već odlučili na seks na nekom javnom/polujavnom mjestu, barem nastojte biti koliko toliko diskretni. Preglasnim iskazivanjem ’emocija’ privući ćete neželjenu pažnju, a to nije nešto što želite seksate li se na javnom mjestu.

5. Ako ste uhvaćeni, nemojte bježati!

Ovo ne mora nužno biti u javnosti. Upasti vam mogu i roditelji u sobu, potpuno neočekivano. Ukoliko budete uhvaćeni, nemojte početi bježati i trčati u krug poput luđaka. Da, situacija će biti neugodna, ali barem ćete drugi put biti oprezniji.

6. Ne gubite vrijeme na predigru!

Upravo u tome i je poanta seksa na brzaka! Nemate li vremena, predigru ostavite za neki drugi put i bacite se jedno na drugo.

7. Vodite računa o higijeni!

Mislimo na mjesto na kojem se seksate. Naravno da nećete uvijek imati priliku za seks u vlastitom čistom krevetu, no doista se nemojte upuštati u seks u odvratno prljavim skladištima/wc-ima/sličnim mjestima. Jer ćete na kraju požaliti!

8. Ne bojte se eksperimentirati!

Seks na brzaka u kojem jednostavno nemate uobičajene uvjete za seks idealna je prilika za isprobavanje neke nove poze. Neočekivana iznenađenja dodatno će vas uzbuditi!

9. Slobodno pokažite inicijativu!

Zašto vi ne biste bili ti koji će inicirati seks na brzaka? Vjerujte nam da se vaš frajer neće buniti.

10. Obavezno provjerite izgled poslije!

Posebice ako ste na nekom javnom mjestu. Ne želite se vratiti u prostoriju i poslati svim prisutnima jasnu poruku što se između vas dvoje upravo događalo. Samo jedan pogled u ogledalo može vam spasiti dostojanstvo!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt