Mnogo sam nemirna radim svasta – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo sam nemirna radim svasta

„Dozvolite mi da se pobrinem za vas“, rekla je spustivši se na kolena pred njim.

“Tako je velik. Nemate pojma koliko sam se sinoć osećala sitom, ispunjenom. Nisam znala da se tako mogu osećati.”

“Hmm … nije toliko velik … mislim …” Ivan je prestao da govori dok mu je Renata gutala kurac duboko u usta. Bila je dobra. Klizila je ustima gore-dole po njegovom vratilu, uzimajući ga svaki put sve dublje. Tada ga je posebno oduševila kad ga je uzela toliko duboko u grlo da joj je nos bio zakopan u njegovim stidnim kratkim dlakama. Ivan u životu nije osetio ništa tako dobro.

Keti sigurno nije bila sposobna za tako nešto. Dovraga, više mu nije ni drala kurac a kamoli… Ivan je pogledao dole i zagledao se u njene oči dok je ona predivno dizala usta gore-dole po njegovom penisu. Slinila mu je oko kurca i stenjala dok ga je sisala. Ivan je izdržao samo nekoliko minuta.

„Svršiću“, upozorio je. Renata je izvukla kitu iz usta i počela ga moliti da joj napuni usta. To je bilo sve što je trebalo, i počeo joj je špricati spermu između njenih usana.

“Uffff … O Bože …” Renata je sisala i gutala sve vreme. Odmaknula je usta.

“Ukusno.” Ivan se srušio na krevet.

„Dođi ovamo“, zapovedio je. Renata je ustala.

“Tu sam ja.”

“Ne. Nisam na to mislio. Dođi ovamo. Želim tvoju pičku na licu. Poješću te.”

“Oh!” Renata je uzviknula, a zatim skočila na krevet, puzeći preko Ivanovog tela dok joj njena golpičkica nije bila ravno preko njegovog lica.

„Niko mi to nikada ranije nije učinio. Ivan ju je privukao na usta i počeo da joj liže vlažan prorez. Renata je zastenjala i prizemljila se uz Ivanova usta.

“O jebote! Pojedi me! Liži mi pičku Ivanee ufff…” zacvilila je. Ivan ju je zadovoljio, ližući je i sisajući joj klitoris. Prošle su godine otkako je ovo učinio, i on će to maksimalno iskoristiti. Bila je ukusna, a telo joj je govorilo da to radi kako treba.

“Oh … oh …. svršavam”, zastenjala je dok joj se telo treslo u orgazmu. Ivan ju je lizao i sisao dok je dolazila. Renata je nastavila pritiskati svoju macu po Ivanovim ustima. Otkotrljala se s njega nekoliko minuta kasnije, teško dišući.

“Da li si dobro?”

“Nisam mogla disati … jebote … to je bilo tako moćno … bilo je tako dobro …. oohh.”

Oboje su ležali oporavljajući se na krevetu, držeći se za ruke.

„Volim te“, rekla je Renata, a zatim je uzela odeću i malu kesu toaletnih potrepština i otrčala u kupatilo.

“Sranje”, reče Ivan u sebi, i dalje uživajući u njenom ukusu na jeziku. “Zaista je ukusna.”

Renata je izašla nekoliko minuta kasnije. „Gotova sam… kupatilo je samo tvoje“, rekla je smešeći mu se. „Proveriću decu i da vidim kako napreduje ručak.”

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt