Mnogo sam nemirna radim svasta – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo sam nemirna radim svasta

“Ja … pa, ali … mislim … to sada nije dobra ideja. Moramo razgovarati o sinoć.” Renata je ignorisala Ivanov komentar i nastavila dalje.

„Jeste li znali da ove nedelje nemam školu?“

„Nisam to znao, ali …“, uzvratio je Ivan.

„Zato sam rekla Keti da mogu ostati, a ona je rekla da imate rane jutarnje sastanke i u ponedeljak i u utorak i mislila je da bi bilao najbolja za decu da ja ostanem ovde.“

“To je rekla?” Ivan je bio besan.

Related Articles

“Da. Već sam rekla mami i ona će mi danas kasnije doneti potrebnu odeću i to. Tako da je sve spremno.”

“Ne … Mislim, nismo svi spremni.” Rekao je Ivan.

„Keti me je pitala šta smo radili sinoć.”

“Šta?”

“Čuli ste me valjda.”

“Da … šta si joj rekla?”

„Šta misliš da sam joj rekla? Ivan je odmahnuo glavom. Renata to ne bi učinila. Renata se samo nasmejala.

“Šta želiš za doručak?” Nasmešila se i krenula iz sobe.

„Ne želim ništa“, rekao je Ivan. Šta je sad trebalo da radi? To mu je bilo ostvarenje sna i najgora noćna mora. Kako bi se išta moglo vratiti u normalu? Ivan je odlučio da preskoči doručak. Sipao je šolju kafe dok je Renata brinula o deci, a zatim je otišao gore da završi svoj izveštaj.

Celo jutro je bio isključen u svojoj spavaćoj sobi kada su se otvorila vrata. Bila je to Renata sa torbama. “Hej”, rekla je stidljivo. “Nisam želela da vas uznemiravam dok ste radili. Svi dole spavaju i mislila sam da se istuširam.”

„Hvala ti“, rekao je Ivan. “Zaista si sjajna s njima. I dalje bi plakali da sam sam ovde i da pokušavam da ih uspavam.”

“Pa niste sami. “, rekla je Renata skidajući majicu.

„Ne bi trebalo ovde da se…“, pobunio se Ivan. „Sinoć je bilo …“ Nije mogao da završi dok je izlazila iz šorca. Bila je savršena.

Renata se samo zahihotala i zaključala vrata spavaće sobe. Njene masivne sise poskakivale su dok je hodala prema Ivanu. Stajao je tamo zaleđen, a disanje mu se ubrzavalo. Renata je promenila smer neposredno pre nego je stigla do njega i ušla u glavno kupatilo. Osvrnula se, pokazujući mu da je sledi. I sledio ju je.

Renata je već započela tuširanje. „Ja … idem dole da uzmem malo … da …“ zamucao je.

“Želim da mi se pridružite pod tušem. Molim vas?” prišla je i poljubila ga snažno u usne, stavljajući istovremeno ruku na njegovo međunožje. Već je bio napet dole. Čvrsto mu je uhvatila kurac kroz tkaninu pantalona.

Ivan joj je uzvratio poljubac, a ruke su mu lebdele po njenom mladom gipkom telu. Renata se odmaknula.

“Molimo te, kupaj se sa mnom?”

“Zašto?” upitao je.

„Zato što te volim ludice“, rekla je Renata hihoćući se ponovo.

Okrenula se i ušla pod tuš. Ivan je zurio za njom. Niko mu pored dece nije to rekao godinama. Da li je uopšte mogla znati šta je ljubav? Tražeći od Boga da mu oprosti, skinuo je odeću i ušao pod tuš sa Renatom. Sinoć je mnogo toga zabrljao, ali u ovom drugom trenutku, spremao se da pređe granicu bez povratka. Možda ju je već prešao sinoć. Nije bilo važno. Renata mu je dodala šampon i sunđer.

„Stvarno mi trebaš… da mi središ leđa“, rekla je okrećući se od njega.

Ivan je počeo da joj peni leđa. Samo dodirivanje slalo je električne šokove po celom njegovom telu. Osećao je kao da će mu glava eksplodirati.

“Ne zaboravi mi na guzu.” Namignula mu je.

Gledao je i mazio to savršeno okruglo dupe. Nakon guze se probio po stranama stomaka i posegnuo za njenim ogromnim sisama. Renata je zastenjala i naslonila se na njega dok je rukama prelazio preko njih.

„Ja sam na redu“, rekla je Renata okrećući se. Ivan je zatvorio oči dok je ova predivna mlada devojka čistila svaki njegov centimetar, obraćajući posebnu pažnju na njegov kruti penis. Činilo se da je to ispralo i svu Ivanovu sumnju i sramotu. Završili su se i osušili se peškirima, a zatim je Renata izvela Ivana natrag na krevet.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt