Imam 20 godina i prošle godine sam otišla u Njemačku da radim kao medicinska sestra – Ispovesti
Ispovesti

Imam 20 godina i prošle godine sam otišla u Njemačku da radim kao medicinska sestra

Imam 20 godina i prošle godine sam otišla u Njemačku da radim kao medicinska sestra… ono briga o starim, nepokretnim i iznemoglim staricama i starcima. Međutim nakon nekih mjesec dana na intervenciji sam se upoznala sa jednim i ne tako nemoćnim i iznemoglim nijemcem.

Međutim, desilo se nešto što nisam očekivala, on je tako brzo “završio” da me iznenadio… Nismo koristili zaštitu, mislia sam ono ima 64 šta će mu, ali nakon što je prošao mjesec, mjesec i pol shvaila sam da sam trudna.

U početku mi je bio šok, razmišljala sam o abortusu, međutim u ovoj dalekoj zemlji za mene je to bilo nemoguće izvesti. Rekla sam mu o čemu se radi i zamolila ga da mi pomogne vezano za međutim kada je saznao da će postati tata oduševio se, istog trenutka mi rekao da će da me oženi i da će sve što ima da ostavi meni, osnosno našem djetetu. Ne mogu da vjerujem, mislila sam da se šali, ali u petak sam se stvarno vjenčala za njega… za dva mjeseca ću da rodim… wow kako mi je bukvalno preko noći život postao SAVRŠEN Čuda se dešavaju i lično sam to osjetila.

Glavno u životu što se obitelji tiče mi je da sa djecom imam odnos prijatelj-prijatelj, a ne isključivo tata-kći/sin. Prijatelji i ljubav nekada dolaze i odlaze, a roditelji ostaju. Ako mi dijete ne bude moglo reći što ga zapravo muči, onda se ne mogu smatrati pravim ocem ako će skrivati od mene. Ne želim da mi djeca imaju osjećaj da sam hijerarhijski viši od njih zato što sam im otac. Povjerenje prije svega jer je to temelj ljubavi.

BONUS ISPOVEST:

 

ZAVODLJIVA I VRELA! Toliko sam je napalio jer kad sam ispod gaćica stavio joj prst, bila je skroz mokra…

 

-Dok sam nešto radio jednom komšiji, nisam imao pojma da je moj najbolji prijatelj otišao u Novi Sad kod neke svoje komšinice iz našeg zavičaja. Samo odjednom je banuo iznenada našavši me kako radim. Pozvao me na stranu i na brzinu mi objasnio celu situaciju. U njegovim kolima su bile dve ženske koje je on morao da doveze čak iz Novog Sada zbog mene. Pošto se on ušemio sa cimerkom od svoje komšinice iz našeg zajedničkog rodnog kraja. Navodno mu je smetala i nije mogao da poševi tu svoju žensku. A komšinica kako mi je objasnio mene zna još iz zavičaja i da joj se jako dopadam.

Navodno još je i čula, kako sam na glasu kao dobar jebač. I da sad one sede napolju u kolima i samo na mene čekaju. Otišao sam sa njim do kola da ih pozdravim i upoznam. Ova njegova je bila dosta dobra riba, dok sam se setio komšinice Milene iz viđenja samo zato što je izgledala kao avion. Stvarno je bila izuzetno dobra riba. Na njeno insistiranje morao je da dođe po mene čak sto dvadeset kilometara, kako bi ona mene smuvala.

Nije ni pretpostavljala koliko je to bilo lako ostvarljivo. Objasnio mi je kako on ništa sa ovom svojom nije uradio jer mu je Milena smetala, pošto su zajedno živele u jednoj sobi kao podstanarke. Predložio je da odmah batalim posao istuširam i spremim se, pa pravac Novi Sad. Nije me za takve stvari morao u opšte ubeđivati, jer jebeš posao kad je mogući seks u pitanju. A ovde je to bilo očigledno. Odmah sam otišao kući na tuširanje i presvlačenje. Na pitanje mog oca, šta bi od posla i gde ću? Kad sam mu rekao gde idem, umalo nije pao na glavu.

Dok sam se ja spremao izašao je napolje da “snimi” situaciju i odmah mu je verovatno sve bilo jasno. Na mom odlasku, samo mi je rekao, da on zna kolika sam ja budala za tim stvarima, ali da ipak nije znao da sam baš tolika. Ma mene u to vreme nije bilo briga ni za šta, već jedino kako da se nekoj ženskoj smestim među noge, a pogotovo još kad je ovako dobra riba kao ova Milena. Moj prijatelj je vozio i sa njim napred je sedela ta njegova devojka koja se zvala Ljilja. Dok smo ja i Milena sedeli pozadi i odmah počeli žestoko da se vaćarimo.

Ništa joj nije smetalo jer je pao suton, a nije se imala čega stideti. Dok je mene baš boleo kurac šta će da pomisli ta njena prijateljica. A moj prijatelj i ja smo odavno navikli na takve situacije. Toliko sam je napalio jer kad sam ispod gaćica stavio joj prst u picu bila je skroz mokra. Raskopčao sam šlic na farmerkama i iz gaća izvadio kurac, na koji sam bio posebno ponosan, zbog njegovih dimenzija i izgleda.

Bio je prav sa finim žilama, pečurkastog glavića dužine 22cm i obima 17cm. Uzeo sam je za glavu i spusti je do njega. Uhvatila ga je rukama i pažljivo lickala palacajući jezikom. Pokušavala je da ga stavi u usta, ali sem glavića nije moglo da joj stane više. No bez obzira na to dovela me skoro do svršavanja. Morao sam je prekinuti jer nisam hteo tako da svršim. Već sam za početak želeo da je dobro navučen na kurac i pošteno izjebem. Prijatelju sam rekao da nas vozi pravo na Petrovaradin u restoran na muziku i večeru. Moram priznati da im nije bilo pravo, jer su svi želeli da se dočepaju što pre kreveta i dobro pojebu onako zagoreli. Ali ja nisam mogao tako.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt