Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac

„Uh kako nemam kurac,sad bih te razvalila!“

Nisam moagao da verujem da to čujem iz njenih usta i da će me ta rečenica toliko napaliti. Dok me je jebala,uhvtio sam se za kurac da bih drkao ali me ona lupi slobodnom rukom i reče da sačekam malo. Nakon što mi je izvadila svoj prst,legla je na pod na ledja,pocepla je desnu čarapu i na mesto gde su bili do skoro njeni ručni prstići stavila je nožne prste!

„E sad drkaj!“

Nije trebala dva puta da mi govori! Dok je pokušavla da ugura svoj palac u moje dupe drkao sam kao lud! Pošto sam osetio da ne uspeva u svojo nameri,prestao sam za trenutak sa drkanjem,guzu izbacio još više i namestio njen palac na svoj čmar,gurnuo sam koliko je moglo da udje. Ona je počela da vrti svoj palac u mojoj guzi koliko je to mogla a ja sam drkao kao nikad! Bilo je bolje nego u mislima!

Bio sam na vrhuncu!

„To Miro,to perverzna droljice,kučkiceeee….“,proderah se dok sam svršavao kao da nisam to radio 30 godina a ne 30-ak minuta.

Izvukla je svoj palac,prišla mi i polizala sve ono što je izašlo iz mene! Polizala je sve ono sa mog stomaka a nakon toga strpala je moj kurac u njena malecka usta i olizala ga da se sijao!

Nisam mogao da verujem šta mi se dešava,šta doživljavam!

„Je li,pa gde si ti naučila sve ovo,perverznjakušu jedna mala,a?“,upitah kroz smeh.

„Pa svuda pomalo,ostavimo to za neki drugi put!“,reče i poljubi me.

„Dobro…“,ustao sam,obukao se,poljubio je i izađoh iz stana. Idući tako,tek na pola puta sam shvatio da su mi kola parkirana ispred njene zgrade i da sam krenuo kući peške! Vraćajući se po kola pade mi na pamet šta li me to čeka sledeći put…

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt