Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac

„E hajde ako ti nije teško da pogledaš sad ono na kompu,trebaće mi već ujutru kad ustanem!“

Naravno da sam prihvatio njen poziv. Problem sam rešio vrlo brzo tako da je ona još uvek bila isto obučena,s tim što je štikle zamenila kućnim papučama.

Nakon toga,seli smo na krevet,ona sa moje leve strane,sedela je tako da je savila noge u kolenima ispod sebe. Dok sam ispijao sok,ona listajući kanale na TV-u,u jednom trenutku ispruzi noge ispred sebe i reče kako nikada više neće štikle da nosi.

„Ma daj da izmasiramo te bolne nogice?“,rekoh.

„Jao srce si!“,reči i pruži svoje noge preko mojih butina.

Kako sam dotakao ta mala stopala na koja drkam već dve godine,tako mi se digao da je hteo da iskoči iz farmeki!

Stiskao sam je svojim palčevima po tabanima,ispod prstića,čukljić i oko njega,radio sam to polako i nezno,da bi mi ruke što duže osećale tu lepotu prekrivenu crnom likrom. Zažmurila je i ispuštala zvuke kao da joj ližem ribicu. I ja sam bio na sedmom nebu jer nisam verovao da sam u situaciji o kojoj sam prethodne dve godine samo maštao! U jednom trenutku,mahinalno,podigoh joj levu nogu, sagoh glavu i liznuh vrhove prstiju preko crnih carapa.

„Hej šta to bi?“,kroz osmeh ali ipak malo začuđeno upita.

„Koje,ovo?“,i ponovih isto!

„Da da to! E jesi lud,hajde opet!“,poče jače da se smeje.

Stavio sam jezik na njenu petu i prešao njime preko tabana sve do vrha prstiju,do palca koji sam strpao u usta i počeo da sisam dok mi je u pantalonama gorelo! Ona se na sve to smejala kao luda,ali ne izvlačeći svoju nogu iz mojih usta i ruku. Gurnuo sam čarapu izmedju palca i prsta do njega tako da sam skoro ceo palac trpao sebi u usta. Pokušavajući da strpam sve njene prstiće od jednom u svoja usta,izvukla je levu nogu i rekla:

„Sad malo druga da ne bude zapostavljena!“. Nije se više smejala,zvučala je kao gospodarica kojoj sve to prija. Uhvatio sam njenu desnu nogu sa obe ruke,za petu i prstiće i počeo da sisam njen čukljić kao mali kurčić,kao bradavicu. Imao sam osećaj da će mi se istopiti u ustima! Nakon toga,prešao sam na prstiće,koliko je bilo moguće preko čarapa pokušavao sam da posisam svaki pojedinačno. Ona je ležala zatvorenih očiju,ispuštajuči samo „mmm…“,dok sam joj balavio po čarapicama.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt