Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac – Ispovesti
Ispovesti

Kćerka mog kuma, mog dugogodišnjeg prijetelja se ono za novac

Ima samo 17 godina ali izgleda baš, baš dobro. Moj kum je kako da kažem, siromašan, teško živi, ali ona izgleda kao milion dolara, šminka, odjeća, mobitel sve markirano. Muško ko muško prošli vikend sam je kontaktirao, nisam se predstavio jer nisam želio da me zbog toga odbije.

Nije se mnogo raspitivala ko sam, samo je tražila da joj unaprijed pošaljem dopunu od 20 eura i da napišem gdje ćemo se naći. Baš sam se iznenadio, poslao sam joj novac, i rekao da dođe u jedna hotel nadomak grada da ću je tu čekati. Nisam želio do zadnjeg trenutka da me vidi, da ne bi odustala.

Iznajmio sam sobu u hotelu i čekao je i tačno u dogovoreno vrijeme je pokucala na vrata. Kada sam otvorio vrata ugledao sam je, bila je poput boginje, lijepa dotjerana, nikada je iz te blizine i tako direktno nisam gledao. Bilo joj je malo neprijatno kada je shvatila da sam ja njena mušterija, malo se i bojala da je neću izdati roditeljima, ali nakon par minuta i par rečenica koje smo razmijenili sve je krenulo svojim tokom. Bilo mi je ekstra, imam skoro 50 godina i bolje se nisam dugo osjećao.

Malo me je blam sada kada sam u društvu njenog tate, ali nisam jedini koji mu spava sa kćerkom tako da mi nije neki veliki grijeh. Za vikend imam ponovo zakazan “sastanak” jedva čekam…

BONUS ISPOVEST:

 

PERVERZNO UMILJATA! Levim stopalom trlja me preko farmerki,na mestu gde se videla ogormna izbočina…

 

Najjebozovnija devojka koju znam. Devojčurak krupnih smeđih očiju,crne duge kose,mršava,sa svojih 164 centimetra jedva da je težila pedesetak kilograma. Sa dvadeset godina ima lice kao dvanaestogodišnjakinja iz koga,pak,izbija neka neverovatna jebozovnost. Najbolja drugarica moje devojke,od prvog dana kada smo se upoznali gledala je na mene kao na starijeg brata,a ja na nju kao na perverznu kučkicu jer sam nekako predosećao da se ispod te finoće krije nešto…

Kao i kod svake devojke,pored lica,najviše pažnje obraćam na stopala,pa tako je bio slučaj i sa Mirom. Mršave nogice sa neverovatnim stopalima! Iako joj na desnoj nogici zglob palca pomeren malo ka unutrašnjosti,što se da primetiti i na njenoj obuči kad se malo bolje zagleda,nekako je sve to na njoj bilo savršeno lepo upakovano,i pored tog malog deformiteta,čukljića,kako ga ona sama zove,stopala i prstići su joj jednom rečju savršeni. Prstići ni mršavi,ni debeli,skladno poređani,malko duži.

Prosuo sam hektolitre sperme zamišljajući nju,njenu ribicu,njena slatka stopala,slatka malena usta…

Jedno veče,pustim maštanjima došao je kraj. Kao što več rekoh,imali smo savršeno dobar odnos,tako da smo često zajedno i izlazili i kad moja devojka nije bila u Beogradu. Te subote smo izašli Mira i ja sa dva moja drugara i tri njene drugarice. Mira,u crnim „kožnim“ helankama,ispod kojih su na njenim zglobovima sijale i crne najlon čarape,dignuta na zatvorene lakovane štikle od deset centimetara i u lepršavoj beloj košulji,bila je kao jagnje među svima nama vukovima. Njena „perverzno umiljata“ faca,guza u „kožnim* helankama koja je sijala i vrckala čitavo veče delovala je na muškarce kao svetlo na komarce. Mislio sam na sve ono što se nalazi u tim helankicama,u štiklicama,da mi se ćak u svoj toj masi u klubu nekoliko puta žestoko digao.

Nakon izlaska,razvezao sam svojim kolima njene drugarice da bih na kraju i nju vozio kući. Sedela je napred i časkali smo neobavezno. U jednom trenutku,požalila se na bol u nogama i izula je štikle. Bio je mrak,pa nisam najbolje mogao da osmotrim prizor dok nismo stali na semafor. Sevala su slatka mala stopala u crnim najlonkama! Vozio sam sa njenim nogicama u mislima,ni sam ne znam kako sam dovezao do isprd njene zgrade.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt