MAZI GA PO MEĐUNOŽJU, DIGLO MU SE! JK mu prišla sa leđa pa ga zgrabila, SKANDALOZNI snimak ZAPALIO društvene mreže…(FOTO) – Ispovesti
Showbiz

MAZI GA PO MEĐUNOŽJU, DIGLO MU SE! JK mu prišla sa leđa pa ga zgrabila, SKANDALOZNI snimak ZAPALIO društvene mreže…(FOTO)

Poznata pjevačica Jelena Karleuša nikako da prestane šokirati čitavu javnost sa svojim ponašanjem, a sve što je potrebno jeste da otvorite njen profil na društvenim mrežama i vidjet ćete sami koliko ona dobro radi svoj posao kada je u pitanju sfera marketinga.

Ona se smatra kao dobar influenser i sve to pokazuje i njen status po pitanju pratioca jer ona posjeduje skoro 2,5 miliona pratioca na društvenoj mreži Instagram.

Upravo zbog toga kada su u pitanju nastupi, njoj ništa ne fali jer ona veoma dobru svotu novca zaradi od reklama na društvenim mrežama, pa kada svemu tome dodamo i to da njen suprug Duško Tošić zarađuje nekoliko miliona godišnje samo od igranja fudbala, onda je sigurno da oni mogu da imaju veoma lijep život.

Isto tako je ona jedna od najplaćenijih javnih osoba u čitavom regionu kada dodamo još priču o Zvezdama Granda. Mnoge žene je vole radi njenog stajlinga, a mora se priznati da ona zaista posjeduje talenat za to i dosta poznatih ljudi je kopira, pa čak su i neke svjetske poznate ličnosti kopirale stajling od Jelene Karleuše.

Ovoga puta je Jelena Karleuša ponovo iznenadila čitavu Srbiju jer je bila u jednoj posjeti restoranu u Srbiji, pa je tada prišla skulpturi jarca koji je krasio ulaz u taj komplekt, pa je povodom toga ona njega uhvatila za međunožje, a opis kojeg je stavila je bio “Za sreću”. Kada na sve to dodamo da je ona imala poseban stajling i da je bila oskudno obučena, dok je njena slika ostvarila veliki odziv njenih fanova.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt