ŽELJNO GA JE OČEKIVALA! Pomazio joj je MACU koja je GORELA! – Ispovesti
Ispovesti

ŽELJNO GA JE OČEKIVALA! Pomazio joj je MACU koja je GORELA!

Nakon ovog letovanja više ništa nije bilo isto. Trojka je uzrokovala da padnu maske, a život je jednostavno postao maštovitiji i luđi. Postao je stvarnost.

Supruga i ja smo što u vezi, što u braku već devet godina. Zove se Tina. Plavuša sa strašnom guzom, dugim nogama i jako lepim grudima, plavih očiju. Odavala je utisak poslovne žene, uvek prikladno obučena, ali ispod svega jako, jako seksi.

Nas dvoje smo imali strašan seks, maštovit, vrlo perverzan. Mada, postojale su stvari za koje sam mislio da su nedostupne… Kažem, mislio!

Te godine, kao i obično, letovali smo u Crnoj Gori u zalivu. Prvi dan smo proveli na jednoj mirnoj plaži, na kojoj je bilo jako malo kupača.

Dok smo uživali, primetio sam da je do nas peškir stavio jedan momak, oko tridesetak godina, lepo građen, crn. Kroz priču, vidi se jako kul tip, jednom rečju – dasa. Mislim da je i moja Tina isto mislila, pogotovo spuštajući pogled niže, gde se od oka strašna alatka.

Video sam da je Tina baš ušla u priču s njim. Često se smejala, udarala ga, prskala. Namerno sam ih ostavljao same i mislim da je vredelo.

Nakon mog povratka iz prodavnice, nasmejano su mi konstatovali da smo komšije i da ga je pozvala večeras na balkon na pivo.

Te večeri Tina je bila nervozna. Željno ga je očekivala, primetio sam. Nisam ni sumnjao, ruža za damu, Chivas za sve i veče je moglo početi.

Nakon podosta pića predložio sam da odem po neku klopu, na šta su oduševljeno pristali. Krenuo sam, ali posle par stepenika vratio sam se u nadi da ću dobiti ono što želim. Bio sam jako napaljen.

– Gotovo je nestvarno koliko te želim – bio je direktan…

– Znam, i ja tebe isto. Ali, ne mogu, previše ga volim. Uživamo, ne želim da ga izgubim…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt