“Željela sam da podvalim komšinici, a greškom moj muž je nasjeo” – Ispovesti
Ispovesti

“Željela sam da podvalim komšinici, a greškom moj muž je nasjeo”

Užasno me nervirala jedna žena koja živi pored nas i koja se sunča gola u dvorištu zato što sam videla da moj muž namerno stalno nešto radi po dvorištu samo da bi nju gledao.

Smislila sam plan i pozvala je na kafu kod mene, muž se sredio tad ko na svadbu da ide znači tačno sam znala da se pali na nju, a ona došla u nekoj haljinici dopi*njaka i glumila neku filmsku zvezdu. Uzela sam svoje prljave gaće i izfiltrirala njenu kafu kroz njih, čak sam i brijač kojim sam obrijala pazuh umočila u njenu kafu.

Ali sam zaboravila da je žena rekla da pije gorku kafu, a ja sam sve to uradila u kafu koja je bila zasladjena, i to sam sve skontala tek kada je kafa bila doneta na sto. Moj muž da bi ispao džentlmen dao joj je svoju gorku kafu a on je uzeo njenu sladju u kojoj sam ja sve one stvari radila.

BONUS ISPOVIJEST:

Pjevač je oko svoje nove kuće podigao betonski zid visok tri metra i kapiju koja na vrhu ima šiljke tako da niko ne može da je preskoči niti da mu uznemirava porodicu.

„Danima je visila ispred kapije dok nije ugrabila priliku da se ušunja unutra. Drala se, dozivala ga. Ljudi nisu mogli da žive od nje. Jedan dan je napala i babu Milku, koja je prišla da vidi da li joj nešto treba pošto je djelovala unezvereno i samo je ponavljala Darkovo ime”, prepričava Lazićeva komšinica neprijatnosti koje je baka Milka doživjela i nastavlja:

„Kada je vidjela da ova nije čista, baba je uzela metlu kojom čiste stazu i krenula ka njoj, ali Miljana ju je napala i počela da se rve sa njom. Moj muž je istrčao iz kuće i otjerao Miljanu, a baki smo dali šećer i vodu, da se malo smiri. Mogla je žena infarkt da doživi, ima slabo srce, a mnogo se uplašila. Sutradan je Miljana opet dolazila i drala se na kapiji. Na kraju su joj rekli da su pozvali policiju, pa se sklonila. Znala je tako nekad da dođe taksijem, da sjedi u kolima ispred kapije i gleda da li će i kada Darko da izađe da ga vidi. Šta je htjela da postigne time nikad nam nije bilo jasno”, zaključuje komšinica iz Brestača.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt