Napravila je čoveka od njega – Ispovesti
Ispovesti

Napravila je čoveka od njega

Napravila je čoveka od njega… Njega, mog najboljeg druga, najvećeg džabalebaroša kojeg ste mogli upoznati u radijusu od 100km,i nju, devojčicu pred upis na faks, zauvek spojiše dve crtice na testu za trudnoću.

Nemam reči kojim bih opisao haos koji je tada nastao. Njoj se svet srušio, krivila je koliko sebe toliko i njega,ali znate kako kažu, nakon … nema kajanja. On je bio mutavo srećan, ona besna.Nisam u životu tužniju trudnicu video. Terala ga je od sebe, otimala se, a on se trudio,ostavio piće, pušenje, konačno diplomirao, zaposlio se. Sredio 25 godina života u 9 meseci.

Rodila je dečaka. Slavilo se 10 dana. Njihov sin ove godine kreće u školu.Oni su i dalje zajedno. U međuvremenu, ona je diplomirala, zaposlila se. Srećni su.Ono što sam hteo reći, da nije bilo nje i tog tada nemilog dešavanja, ko zna šta bi bilo s njim.

Izvukla ga je iz godina cupkanja u mestu. Napravila čoveka od raskalašnog probisveta.Vredno divljenja. Žensko je čudo ?

BONUS ISPOVIJEST:

Nije mi jasno šta izigrava moj muž… Bili smo dve godine zajedno kada sam dobila priliku da pređem u Beograd i radim u struci. Pitala sam ga da krene sa mnom i potraži posao jer je programer po struci i veorvala da može naći odličan posao.

I našao je, počeo je da zarađuje troduplo više nego na prethodnom. Odjednom preskupe stvari, markirana odeća. Ok mislila sam nije imao to nikada valjda će da se ispuca pa da prestane. Onda prekupi telefoni, satovi, zatim tv, pa soni, pa plaćanje igrica po 50 više evra. Zatim preskupi restorani u kojima ide sa kolegama.

Kada je počeo meni da prebacuje zato što nosim pantalone od 1000 dinara, a ne od 5000, pa zašto mi cipele nisu markirane, pa kakv mi je ovo krš telefon od pre dve godine.

Zatim ogovaranje mojih drugarica sa kojima se družim i po 15 godina kako su obučene u secon hand radnjama, pa vidi joj tu jeftinu šminku.

Pa puklaa sam. Srećo pa do juči si jeo pasulj po tri dana! Nije mi jasno šta izigravaš?!!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt