Preživljavam pravi pakao zbog njega – Ispovesti
Ispovesti

Preživljavam pravi pakao zbog njega

Preživljavam pravi pakao zbog njega…

Prije 3 mjeseca sam izgubila bebu! Rodila sam prijevremeno, u 7. mjesecu trudnoće i beba je samo par sati kasnije umrla. Čak je nisam ni u naručje uzela. Mislila sam da to neću preživjeti, a samo 12 sati kasnije moj muž mi je saopštio da mora hitno u Ameriku zbog poslovnih obaveza. Molila sam ga da ne ide, ali nije posustao. OSTAVIO ME U NAJGOREM TRENUTKU!

Mi inače živimo u Njemačkoj, tako da sam zaista ostala sama u 4 zida. Kada bih ga zvala često mi je odbijao pozive, govorio da će nazvati kasnije, jednostavno za 2 mjeseca koliko je bio u Americi nismo se čuli 2 puta, a onda sam dobila pismo od moje svekrve iz Zagreba. Pročitala sam ga 10 puta i nisam mogla vjerovati šta mi piše.

Napisala mi je kako me mnogo mrzi i da ja to znam ali da bez obzira na to smatra da kao žena ženi mora da kaže istinu o mom mužu, njenom sinu.

Napisala mi je da je moj muž već godinu dana živi sa drugom ženom, da se oženio sa njom i da je dobio sina sa tom ženom.

DOBIO JE SINA SAMO DVA DANA NAKON ŠTO SAM JA IZGUBILA BEBU NA POROĐAJU…

bilo mi je jasno kakav je to hitan posao imao u Americi, tačnije nije ni išao u Ameriku, već sa tom drugom živi u jednom gradiću samo 100 km dalje od mene.

Isti dan sam otišla u taj gradići i vidjela ga kako sav nasmijan šeta sa tom nekom i sa njihovom bebom.

Srce mi se slomilo, moja ljubav života mi je to uradila, tada sam odlučila da se neću ponižavati i samo sam se vratila kući.

Još uvijek ga čekam, juče mi se javio i kaže da je rezervisao kartu, dolazi idući vikend.

Kada dođe sve ću mu reći, ali dostojno.

Ovih mjesec dana koliko već znam da me prevario na najgori mogući način razmišljam i to što nisam uspjela naše dijete roditi i to mislim da je neki znak.

BONUS ISPOVIJEST:

Napravila je čoveka od njega… Njega, mog najboljeg druga, najvećeg džabalebaroša kojeg ste mogli upoznati u radijusu od 100km,i nju, devojčicu pred upis na faks, zauvek spojiše dve crtice na testu za trudnoću.

Nemam reči kojim bih opisao haos koji je tada nastao. Njoj se svet srušio, krivila je koliko sebe toliko i njega,ali znate kako kažu, nakon … nema kajanja. On je bio mutavo srećan, ona besna.Nisam u životu tužniju trudnicu video. Terala ga je od sebe, otimala se, a on se trudio,ostavio piće, pušenje, konačno diplomirao, zaposlio se. Sredio 25 godina života u 9 meseci.

Rodila je dečaka. Slavilo se 10 dana. Njihov sin ove godine kreće u školu.Oni su i dalje zajedno. U međuvremenu, ona je diplomirala, zaposlila se. Srećni su.Ono što sam hteo reći, da nije bilo nje i tog tada nemilog dešavanja, ko zna šta bi bilo s njim.

Izvukla ga je iz godina cupkanja u mestu. Napravila čoveka od raskalašnog probisveta.Vredno divljenja. Žensko je čudo ?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt