VLAŽNA MAŠTANJA JEDNE USPALJENICE: "Svrbela me je od napaljenosti, mala izdajica" – Ispovesti
Ispovesti

VLAŽNA MAŠTANJA JEDNE USPALJENICE: “Svrbela me je od napaljenosti, mala izdajica”

Rešila sam da napišem svoja maštanja i kako ja zamišljam da me neko tuca. A često maštam o tome da me neko jebe kao kurvu. Sa drugaricom sam izašla u obližnju diskoteku. U seksu nemam mnogo iskustva. Bile smo zgodne, a obučene kao kurvice.

Dok smo igrale, za oko mi je zapao jedan krupni dečko koji je tu sa svojim drugom. Bio mi je poznat iz priča da je žestok momak sa kojim se ne sme kačiti. Ne znam zbog čega, ali uvek kada ga vidim tako ćelavog i mišićavog kako svojim opasnim pogledom gleda u mene, ja se sva uplašim i jeza mi prođe kroz telo. Međutim, ovog puta sam osetila kako me pičkica svrbi i kako me taj pogled njegov toliko pali. Utroba mi je gorela za dobrom kurčinom.

Bila sam iz umorna od drugaričinih priča kako se jebala sa momcima, a moje jedino iskustvo je bio komšija sa baš malom kitom koji me jebao svega dva puta i posle šutnuo k’o drolju. Dok smo igrale, sve smo se nekako više približavale tom ćelavom frajeru, a ja sam sva gorela. On je sada stajao skoro odmah iza mene. Počela sam da igram i uvijam se k’o kurva na šipci i namerno se sve više približavala. Odjednom sam osetila da sam udarila u njega kada sam počela da vrtim guzom i rukom kao slučajno dodirujem njegovo međunožje. Odjednom me je uhvatio i gurnuo da hodam ka WC-u. Samo mi je šapnuo na uvo:

– Droljo, sad ću da te iskidam od kurca! Ima da te svu rascepam! Ima da plačeš!

Od ovih reči sam se tako uplašila, ali pičkica me je, na moju nesreću, još jače zasvrbela. Izdajica mala! Pokušala sam da se izvučem, ali bio je previše jak. Gurnuo me je u kabinu i zaključao vrata. Gledao me zlokobno i smejao se:

– Mala, sad ćeš da vidiš šta je kurčina.

Odjednom je otkopčao pantalone i izvukao kurčinu, toliku da sam se uplašila. Ogromna, jako debela i zakrivljena kao banana, mahala je ispred mene!

– Šta je, kurvo, nikad nisi videla ovoliku kitu?

Uhvatio me je za rame desnom rukom i grubo gurnuo da kleknem na kolena. Klečala sam pred njim, a on se bezobrazno i prostački smejao i mahao svojom kurčinom ispred lica:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt