Ponosna sam jer imam najbolju prijateljicu – Ispovesti
Ispovesti

Ponosna sam jer imam najbolju prijateljicu

Ponosna sam jer imam najbolju prijateljicu…

Prošli vikend se udalvala moj naj bolja prijateljica i moj mž i ja odnijeli smo i kovertu i unutra 20 eura. Svjesna sam bila da je to malo novca iz više razloga, bogata svadba, a i bila sam kuma, alistvarno nismo mogli više.Ja ne radim, a muž ima samo 250 eura platu, jedva preživljavamo.

Najgori trenutak je bio kada je nakon što je sakupila koverte sa novcom odlučila na mikrofon sve da otvori i pročita kolko je ko dao. Prvi puta da neko javno čita… Kako je otvarala koverte tako je čitala cifre od 100, 200 pa i 500 eura. Mene kao kumu je ostavila za kraj. Dovoljno sam se loše osjećala sama sa svojom savjesti, ali…

Kada je otvorila moju kovertu, ja i muž smo već od stida i sramote počeli da se crvenimo, a moja prijateljica je na mikrofon rekla PRED PREKO 500 ZVANICA da je od svoje naj bolje prijateljice, svoje kume dobila 500 eura.

Bila sam šokirana, muž i ja smo se pogledali i ništa nam nije bilo jasno.Počele su ovacije KUMO, KUMO… I JEDNOSTAVNO NISAM ZNALA KAKO DA SEPONAŠAM U TOM TRENUTKU.

Nakon nekih par minuta moja kuma mi je prišla i našu koveru zapakovanu vratila i rekla da zna da nisam u najboljoj situaciji i da želi da mi vrati moj novac jer moje iskreno prijateljstvo joj je vrednije od svog novca ovog svijeta, a da je namikrofon pročitala da sam joj dala 500 samo zbog zlih i pokvarenih ljudi koji su čekali da bude manje.

Zaplakala sam od sreće… ali kada sam došla kući shvatila sam da je ona kovertu ipak otvorila jer je pored mojih 20 eura bilo još 500 eura.NAJBOLJA PRIJATLEJICA voljela bih da smijem da joj napišem ime, ali ne bi bilo uredu jer bih je raotkrila u laži, ali kada pročita ovo znaće okome se radi…

HVALA TI I ZNAJ DA SAM PONOSNA JER TE IMAM ZA PRIJATELJICU…

BONUS ISPOVEST:

Bila je ISKUSNA POHOTNICA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika

 

Ubrzo sam shvatio da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti!

Posle fenomenalnog jebanja, ležali smo dugo.

Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svog prvog komšije! Ostao sam da ležim i razmišljam, konačno sam dobio ono što sam želeo. Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao!

Kada sam je sutradan sreo rekla mi je:

– Moram da ti kažem nešto, prošla noć je nešto najlepše u mom životu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno.

-Znas li ti od kada ja tebe želim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gaćice, koliko puta sam zamišljao kako ti ližem picu.

Ustala je, prisla mi polako, počela je da izvodi malo preformans za mene, kurac je već bio maximalno ukrućen. Krenula je da se uvija oko mene, da me ljubi po vratu, polako mi je skinula majicu, nežno rukama milovala moje grudi, ljubila me, grickala! Podigla je se, počela je polako da skida svoju majicu, ja sam krenuo ka njoj, samo me je odgurnula i rekla danas ti uživaš!

Igrala je se sa svojim grudima, lizala svoje bradavice, zavlačila ruku u gaćice. Ja sam hteo da izludim! Prišla mi je i polako skinula šorts, mazila me preko gaća a onda polako zavukla ruku, mazila mi je jaja jednom rukom a drugom mazila svoju pičkicu!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt