ALKOHOL ME ODVEO MLADOM PODSTANARU: Neiskusan, ali prava mašina, moja kokica je samo bridela – Ispovesti
Ispovesti

ALKOHOL ME ODVEO MLADOM PODSTANARU: Neiskusan, ali prava mašina, moja kokica je samo bridela

Slavila se nova 2019, po mnogima kao presudna godina ali po meni godina koja ce promeniti moj život. Društvo je bilo poznatih prijatelja, slavlje do zore svi su tu kao nekada ali ja sam ostala sama. Razvedena nekoliko meseci ranije. Prevara, možda sam i pogrešila što mu nisam oprostila, možda, ovo ne bi ni pisala, možda?

Muzika i more vina, raspoložena puno sam popila, pesma i slavlje me ponelo. Oko pola četiri ujutro krenula sam kući. Veoma pijana i nekako više otkačena, nije mi se baš spavalo. Tamo gde sam bila nije bio niko nepoznat da ga povedem sebi da smiri moju strast koja se budila nošena vinom. Jedva sam izašla iz taksija.

Več je bilo skoro pet sati, malo sam se istuširala u nadi da če me alkohol pustiti ali vino me sve više hvatalo sve je više na mene delovalo da sam počela da gubim i razumno ponašanje. Neobično za mene izašla sam gola iz kupatila, bila sam jako uzbuđena, ne znam ali trebao mi je muškarac kao nikada do tada pre. Legla sam onako gola, počela sam da se milujem u nadi da će me to smiriti ali nije. Milovala sam svoje grudi kad sam dodirnula svoju kokicu bila je mokra. Stavila sam prst unutra i uzdahnula duboko, ali nije me to tako zadovoljavalo.

Trebao mi je muškarac ili još vina da se saberem. Nagrnula sam kućni ogrtač uopšte ga nisam vezala. Krenula sam da si naspem čašu vina. Bila sam sva van sebe, uzbuđena i mokra, osećala sam se ludo. Osećala sam se tako ludo. Pala mi je najluđa ideja na pamet. Ali brzo sam od toga odustala. Nasula sam čašu vina i krenula nazad u svoju sobu. Prolazeći hodnikom ideja je sve više rasla u mojim grudima. Popila sam nekoliko gutljaja vina ali nisam mogla da se saberem. Sasvim u pijanom stanju, uzbuđena i nadražena dole, osetila sam ljigavost između svojih nogu koja me sve više palila. Trebao mi je neko da ugasi tu žar u meni.

Otvorila sam vrata druge sobe polako. Spavao je na leđima, samo onako u boksericama, nešto je sanjao, jer mu je bio dignut. Sva sam se tresla od uzbuđenja. Gledala sam u njega i ništa drugo nisam videla. Ogrtač je bio raskopčan, samo sam ga sa sebe skinula, bila sam gola. Držala sam čašu vina u ruci, popila sam još nekoliko gutljaja.

Ugasila sam njegovu lampu koja je gorela. Malo sam pritvorila vrata tako da je sasvim malo svetlost sa hodnika ulazila u sobu. Sela sam pored njega dok je spavao. Pomilovala sam ga nežno po butinama, srce mi je jako lupalo, polako sam rukom prilazila dignutom kurcu koji je stajao dignut ispod bokserica. Malo se pomerio ali kao da je sanjao nešto nije se budio.Već sam sva dole bila jako mokra. Stavila sam ruku ispod bokserica i dodirnula ga. Bio je jako tvrd i iznenađujuče velik. Polako sam ga izvukla iz gaćica i počela da ga ljubim i sisam. Trajalo je nekoliko sekundi. Onda se probudio! Ja sam i dalje ljubila taj lepi tvrdi kurac, nisam obraćala pažnju. Pogledao me i samo izgovorio nekoliko reči.

– Joj šta to radiš?

Ali nije se otimao niti se bunio. Ljubila sam ga do kraja je bio u mom grlu skoro. Uspravila sam glavu, stavila mu prst na usne i poljubila ga sa jezikom. Prihvatio je igru. Stavio je kondom odmah i legao ponovo u kevet, ostalo je bio moj deo posla. Sela sam na kurac i počela da se jebem jako. On je uzdisao više od mene za početak, bio je tada veoma mlad. Jednostavno pijana skakala sam po kurcu, ubrzo je svršio. Malo je trajao predah. Stavio je novi kondom i legao među moje noge. Ušao je celi u mene, počeo je da me jebe jako. Nije imao iskustva ali nije bilo loše, uživala sam dok me je jebavao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt