MOJA VLAŽNA SVASTIKA: Masaža se pretvorila u strasnu avanturu – Ispovesti
Ispovesti

MOJA VLAŽNA SVASTIKA: Masaža se pretvorila u strasnu avanturu

Sedeli smo kod ženinih, okupili se, malo pijuckali, priča po priča, kako to već ide. Moj odnos sa ženinom familijom je korektan, tako da ne doživljavam neki problem kad treba da idemo. Svastika je godinu mlađa, udata već skoro 10 godina, čini mi se da je malo zapostavljena od svog muža kome je bitno društvo, kafana i opijanje. Nije da nisam do sada maštao o njoj kako je zadovoljavam u svim mogućim kombinacijama.

Kroz priču požalila se kako je od sedenja na poslu bole leđa. Odmah sam joj ponudio da je izmasiram. Sela je ispred kauča na kojem sam sedeo, a ja sam raširio noge da se namesti. U dnevnoj sobi, pored nas, bili su moja žena, tašta i njen muž. Njen muž je gledao neki film, već vidno pripit, a tašta i žena u drugom delu sobe, gledaju neke kataloge. Vrat i leđa su bila tako tvrda da su potvrdili da joj treba masaža. Nemam nikakav kurs za masažu, ali više njih mi je reklo da znam da masiram.

Krenuo sam polako, od vrata. Čim sam dodirnuo vrat osetio sam kako joj se koža ježi. Osetio sam i u svojim gaćama jezu. Koža mekana, a miris je takav da se zamanta u glavi. Kako sam se spuštao niz leđa, primetio sam da nema grudnjaka. Zastao sam na mestu gde su inače kaiši od grudnjaka i tu sam malo duže masirao i pritiskao. S desne strane nam je bio zid, pa sam desnom rukom više prolazio prema boku, ne bih li “slučajno” došao do grudi. Grudi su joj bile malo veće, i kad bi išli na bazen, videlo bi se kako čvrsto stoje. Kada sam desnom rukom prišao sisi, reče.

– Tu, tu me najviše boli.

Tu su bila samo rebra. Svojom levom nogom sam zaklonio pogled ostalima na to gde su mi ruke i na izbočinu koja se stvorila u gaćama. Dobrih 5 minuta sam razmišljao smem li da pomerim ruku na bočnu stranu sise. U tom razmišljanju, svastika stavi svoju desnu ruku na moje stopalo. Nisam dirnuo sisu, nego sam se rukom spustio do iznad guzova. Bila je u nekoj tankoj trenerci, pa sam ruku podvukao sasvim malo ispod trenerke. Kada sam osetio da sam došao do čipkanih gaća, brzo sam vratio ruku. Opet je rekla:

– Tu me boli, na donjem delu leđa.

Vratio sam ruku iznad guzice i pitao:

– Je li ovde?

Odgovorila je kratko:

– Još malo niže.

Toplina mi se surila telom, a već nabrekao kurac, počeo je da se zateže. Reče još:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt