On me potpuno promijenio – Ispovesti
Ispovesti

On me potpuno promijenio

On me potpuno promijenio… Kada sam imala samo 3 godine mama i tata su se razveli, a mene se bukvalno odrekli. Niko me nije želio, niko osim mog djeda i moje bake. Odgajali su me kako su znali i umjeli. Kada sam imala 15 godina išla sam na neki rođendan u moje selo i tamo upoznala starijeg muškarca, imao je 37 godina. Iako je mnogo stariji nekako smo stupili u kontakt i ispričao mi je da je izašao iz zatvora, da nema šta da jede, nema posla, čak da nema gdje ni da živi.

Bilo mi ga je strašno žao i htjela sam mu pomoći pa sam ga noću kada mi starci zaspali uvodila u moju sobu kroz prozor, davala mu hranu i spavao bi u mom krevetu jer mu tu bilo toplo. To sam radila godinu dana, a za to vrijeme se naslušala svakakvih njegovih priča, naučio me je da kradem pa sam postala jako problematična u školi, na neki način mi je bio drag jer sam ga gledala kao oca, a sa druge strane sam se i zaljubila u njega.

Čak sam mu i ne.inost dala i čekala da završim osnovnu pa da pobjegnem i udam se za njega. A onda je on opet napravio neki problem i osuđen zbo toga na 5 godina zatvora. Tu je završio moj san..

Prošle godine je izašao, ali niti je on više onaj čovjek (mnogo se postarao) niti ja prema njemu više išta osjećam. Nekada mi bude žao, al tako je, možda i bolje da se sve ovako završilo, jer ko zna šta bi sa mene bilo da sam nastavila da rastem pored njega.

BONUS ISPOVIJEST:

Stenjala je sve glasnije i glasnije, a ja sam u jednom trenutku naslinio palac i gurnuo joj ga u….

Znate kako kažu ‘Tuđe je slađe’ ili ‘Trava je zelenija kod suseda’, pa evo, ja sam se uvjerio u to. Imam 35 godina i još uvek sam solo. Nije da se ne želim vezati, ali kad god bih sa nekom bio više od dva mjeseca, ja bih nanjušio novu picu i ostavio staru, tako da se jednostavno nisam mogao vezati za jednu. A nedvno sam zabrazdio u zabranjene vode sa ženom od svog najboljeg prijatelja, a ujedno sam im bio i venčani kum.

Oni su u braku već pet godina i imaju jednog klinca, ali je moj frend sve češće ostajao sa ekipom sa posla duže od predviđenog, te je sve češće dolazio pijan kući. Ja sam ga viđao uglavnom vikendima kad bi išli na tekmu našeg omiljenog kluba ili bi on došao do mene da nešto napravimo, tj. da mu ja nešto napravim. Inače sam bio stolar i dosta toga sam radio za druge. Ispočetka onako, na prijateljskoj bazi, ali sam shvatio da imam talent za to i otvorio sam svoj obrt. Sad sasvim pristojno zarađujem i novac trošim na sebe. A dan kad smo Biba i ja prevarili mog frenda je bio jako kišan i tmuran.

Biba me zvala da joj dođem nešto popraviti na ormaru, pošto je Ivano, njihov mali, bio jako nestašan pa je sjebao nešto na ormaru koji sam im ja napravio. Kad sam došao Biba je bila u nekim tajicama koje su bile više nego prozirne, sive, ali se kroz njih lepo videlo crvenilo njenih gaćica, pardon, tangica. Biba je inače bila žena za poželeti, a od kako ju znam nije se menjala, čak joj se i linija vratila nakon poroda, a samo je par bora oko očiju odavalo da je ostarila. Imala je solidne četvorke na koje je padala njena duga crvena kosa. Ne sećam se da je ikada imala kratku kosu, čak ni u trudnoći. Njene plave oči bi te gledale kao rendgen i uvek bi se netko osjećao nelagodno ispred nje. Ja sam uvijek bio dobar sa njom, pa nisam imao tih problema. Uska majica koju je nosila je isticala njeno vitko tijelo sa istaknutim sisama utegnutim takođe u crveni grudnjak.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt