Svekrva me šokirala – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me šokirala

Jasni je iskrslo neko okupljanje iz srednje škole i dogovorili smo se da će za vikend ići u Beograd. Ja sam iskoristio vikend za lenčarenje i gledanje tv-a. U nedelju popodne kad se Jasna vratila, odmah sa vrata mi se bacila u zagrljaj i krenula da se skida.

Pitao sam je šta ju je spopalo, toliko joj je falila kita. Ona mi je rekla, o ne nije mi uopšte falila kita, imala sam dva na raspolaganju.

Kurac mi se digao kao lud, kroz trenerku je pritiskao Jasni stomak a ona se okrenula i naslonila isprčenu guzu na njega. Počela je da se uvija u tangicama istovremeno skidajući brus. Uhvatio sam je za sise i privukao sebi, stegao joj bradavice i tiho joj šapnuo na uvo, pričaj mi sve, hoću da znam svaki detalj. Imam nešto bolje za tebe, snimak na mobilnom … Uzela je telefon iz torbice i dodala mi ga je, slobodno pogledaj ako te interesuje, rekla je toliko kurvanjski se smeškajući, da sam se još jednom zaljubio u taj osmeh.

Dok sam ja drhteci otključavao njen mobilni, ona je klekla ispred mene i krenula da mi skida trenericu i bokserice. Kad sam otvorio galeriju, prvo sam video slike. Dva momka i Jasna nasmejani u nekom kafiću, zaprepastio sam se kad sam shvatio da je jedan od njih Nikola sa našeg odmora. Već na sledećoj slici Jasna je u krilu nepoznatom momku koji je veoma slobodno drži za guzu u svom zagrljaju. Na sledećoj šok, Jasna je već potpuno gola u sličnoj pozi kao i sad samnom, guta kurac gotovo do samih jaja. Pogledao sam je od gore, ona je samo odmakla usta sa mog glavića i pitala, stigao si do interesantnih stvari, sviđa ti se ovo?

Bio sam očaran i slikama i prizorom Jasne kako sa slašću usisava moj kurac. Slike su se redale, neumorno je sisala jedan pa drugi kurac, a na jednoj je gotovo istovremeno ugurala dva glavića u svoja usta. Izgledala je tako kurvanjski i tako me je to palilo. Jasna je sad već žestoko ubrzala i teško mi je bilo da se kontrolišem. Rekao sam joj – polako, svrsit ću, ali je ona u tom momentu progutala ceo moj kurac, nabijajući se ustima do stomaka i jaja. Gušila se, a ja sam ištrcao ogromnu količinu sperme direktno u njeno grlo. Povukla je glavu, ali nije dozvolila da joj kita ispadne iz usta, sisala ga je nežno i polako, sa ljubavlju isisavajući svaku kap.

Morao sam da sednem, noge su mi se tresle. Nastavio sam da gledam slike, dok je Jasna otišla da se istušira. Raskrečena i nabijena čas na jedan, čas na drugi, na ražnju i u sendviću. Videlo se da je bilo žestoko. I videlo se da je Jasna uživala. Kad se vratila, pitala me je da li sam spreman za još i odmah nastavila sa pušenjem moje kite. Rekao sam joj da sačeka da se malo operem, a ona me je zaustavila i rekla, očistiću ti ga ja.

Jezikom je prelazila preko još uvek slinave kite i jaja, lizala me je po stomaku, po butinama, raširio sam noge da vidim dokle će ići. Palilo me je da i meni liže dupe kao Nikoli na odmoru. Nije oklevala lickala mi je čmar, istovremeno drkajući i moj kurac i svoju picu. Opet sam bio užasno napaljen. Pridigla se uhvatila moju glavu i povukla je prema svojim sisama. Rekla mi je hoću da ih sisaš kao da te dojim.

Ne znam zašto, ali to me je raspametilo, bilo je tako perverzno i neočekivano od nje. Bradavica mi je bila duboko u ustima, i polako sam je cuclao. Sporo se i ona namestila u mom krilu i počela da spušta picu na moj kurac. Kao na usporenom filmu se spuštala sve do kraja. A onda je stala i polako mešala. Rekla je nažalost ne možemo divljati, jako me boli ribica od tucanja.

Nije ni bilo potrebe, bio sam prenapaljen, rukama sam šetao po njenim leđima i dupetu, prstima sam prelazio preko njenog guznog otvora, i ona je promumlala mmmm to, kao u sendviću … ovlažio sam prst i polako ga ugurao u guzu. Pustio sam je da se sama nabija na kurac u pici i srednji prst u guzi. Radila je to savršeno, naizmenično izbacivajući kukove i guzu. Stavila je ruke na moju glavu, nabila mi sise u lice trljajući ih levo desno.

Potrajalo je još samo koji minut, počcela je da se trese kao pod naponom, i istovremeno je i meni krenulo. Punio sam je daveći se sa njenim sisama.

Potpuno ispražnjen legao sam na krevet, a ona pored mene.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt