Svekrva me šokirala – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me šokirala

Pomislio sam da nije Jasna otišla sa njim i malo me udarila ljubomora, ali sam u tom momentu čuo prigušeno stenjanje sa sprata iz spavaće sobe. Popeo sam se i pošto su vrata bila otvorena već na stepeništu video kako moja žena jaše na Nikolinom kurcu, lagano se nabijajući do kraja.

Njegove ruke su bile na njenoj guzi, stiskajući je i šireći joj guzove. Prstom joj je prelazio preko čmara, dao joj da mu ovlaži prst ustima i opet se vratio do guze. Samo je malo prodro i pitao je da li joj prija. Jasna je zamumlala da joj je divno, pitao je da li želi kurac i u dupetu, da proba sendvić. Pogledala me je i rekla uhhh da.

Kurac mi je bio tvrd kao da ni nisam svršio, prišao sam krevetu i dao joj da mi puši kurac, da ga ovlaži i spremi za svoju guzu. Natopila ga je pljuvačkom, razvlačila joj se po usnama i obrazima, a ona mi je sisala kurac kao nikad pre. Jedva sam se naterao da ga izvadim iz usta i priđem joj od nazad. Nagnula se nad Nikolom i isprčila guzu. Potpuno otvorena i spremna, sa tuđim kurcem u pici, primala je i moj kurac u čmar. Polako sam prodirao,

Nikola je sisao Jasninu bradavicu, jako, uvlačeći joj i pola sise u usta. Jasna se samo malo pomerila i onda počela da se nekontrolisano trese. Svršavaaaam, vrištala je potpuno izgubljena. Još se tresla kad je Nikola počeo da ulazi i izlazi iz nje. Toliko se nabijao da ju je celu pomerao i istovremeno joj guzu pribijao na moj kurac. I ja sam počeo da hvatam taj ludački ritam. U istoj sekundi smo se nabijali u nju, a ona se ukrutila i podnosila nalete bez mrdanja. Opet sam svršavao, zacrnilo mi se pred očima od siline. Bukvalno sam se strovalio pored njih na krevet. Nikola kao da se nije ni zadihao. Podigao je moju Jasnu, i okrenuo je od nazad. Rekao joj je samo u dupe i odmah je raširila guzove rukama, da mu omogući što lakši prilaz. Nabio joj ga je bez milosti. A i što bi bio fin, pa nije to njegova žena. Rasturao ju je, istovremeno je vukući za kosu i terajući je da se još više izvije. Šamarao ju je prvo po guzi, pa po sisama. Vrištala je jako glasno, i tražila još, i još.

Nisam mogao da odvojim pogled od njih i počeo sam opet da drkam. Nisam imao više snage ni da stojim, a ne da im se priključim. Ali prizor je bio zadivljujući. Potpuno mokra, moja žena pritom povučena za kosu i ispravljena, sama se nabija na kurac. Nikola joj drugom rukom grabi levu sisu, stiska je i muze njene bradavice.

Naglo je prestao i naterao je da se okrene prema njemu, a onda je povukao glavu na kurac koji je izašao iz njene guze okupan mojom spremom. Lizala ga je kao najslađi lilihip, dahtala je iscrpljena, ali je i dalje uzimala ceo kurac gušeći se na njemu. Ovo sam video samo u pornićima. Sva umazana lizala mu je jaja i on joj je pogurao glavu još dalje, bez razmišljanja je krenula da liže njegovu dlakavu guzu i otvor.

Nisam verovao šta je Jasna sve spremna da uradi, nisam mogao da je prepoznam u tom trenutku. Kao profi kurva, zadovoljavala je Nikoline prohteve. Dok ga je lizala, drkala je kurac koji je u njenoj sitnoj šaci izgledao impozantno. Počeo je da svršava i ona kad je skontala brzo se prebacila i uzela ga u usta. Isisavala ga je da zadnje kapi potpuno zaboravljajući na sve oko sebe, kao da svet nije postojao, ni ja kao njen muž u njemu.

Potpuno splasnulog je ispustila iz usta, i dalje ga ljubeći, kao i jaja i butine. Nikola joj je rekao da je bilo dosta i da ide, ali da će joj ostaviti mobilni, pa ako bude želela da mu se javi. Ubrzo je izašao iz pansiona, ostavljajući Jasnu još uvek na krevetu, potpuno mokru, izjebanu i ispunjenu da lagano upada u san.

Ja sam bio zaprepašćen, još uvek sam drkao poludignutu kitu i dugo u noć nisam prestao da se prisećam scena, i prizora moje Jasne.

Mislio sam da je Jasna potpuno odustala od takvih druženja i bilo mi je krivo. Iako nisam puno spominjao tu temu, stalno mi je bila u glavi, čak sam i preko dana gledajući Jasnu kako radi beznačajne stvari, vrteo slike njenog pušenja, ili nabijanja na kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt