Svekrva me šokirala – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me šokirala

Sutradan je protekao nikad duže, posle ručka smo odmarali i Jasna je odlučila da se sprema za večeras, a mene je zamolila da je ostavim samu. Otišao sam da se šetam, Nikola je dolazio u osam, i imao sam dosta vremena. Obišao sam krug oko naselja i kad sam došao nazad u pansion, Jasna je bila pod tušem, na njenom telefonu je stajala poruka u kojoj je Nikola tražio od nje da se potpuno obrije, da nema dlačice na pici ni na guzi, da nosi crveni karmin i belu haljinicu i takve stvari.

Malo me je iznenadilo što imaju već takav odnos, ali ne i zabrinulo. Kad je Jasna završila sa tuširanjem, ja sam se na brzinu sredio i namerno napomenuo da idem do restorana, jer sam sreo nekog prijatelja. U 15 do 8 sam je nazvao i rekao da ću verovatno malo zakasniti, jer prijatelj još čeka prevoz. Rekla mi je da nije problem, ali da je ne ostavljam dugo samu sa Nikolom uz vragolast smeh. Znao sam da će ta noć biti jako interesantna i odmah sam krenuo do pansiona. Namerno sam pre toga ostavio malo pomerenu zavesu, pa sam iz dvorišta mogao da vidim celo prizemlje. Problem je bio spavaća soba koja je bila na prvom spratu.

Moja žena je izgledala fantastično i bilo mi je jako uzbudljivo da je gledam kako se šetka sva skockana na štiklicama i isprobava ogrlice uz belu haljinicu, baš kako je Nikola tražio. U osam sati Nikola je stigao, čim je otvorila vrata slikao ju je i ušao. Ona se zavrtela pred njim kao neka klinka, pokazujući svoju figuru.

Nisam čuo baš najbolje razgovor, ali je Nikola dobio pivo i malo posle nastavio da slika moju ženicu koja se stalno vrtela po sobi. Počeo je da je namešta u neke izazovne poze i sve više je dodiruje, milovao ju je po dupetu i ona se još više guzila. Napalio sam se užasno, počeo sam da drkam preko šorca.

Podigao joj je malo haljinicu, tako da joj se nazire guza i slikao, sve više nagužena odjednom je sa obe ruke raširila guzove i pokazala i picu i čmarić, bez ikakvog stida i bez gaćica. Nikola je prestao da slika prišao kleknuo i polizao je dugačkim lizom, sama se trljala i bilo je očigledno da Jasna uživa kao luda.

Dirao ju je jednom rukom, verovatno po klitorisu, a glavom i jezikom se bukvlano nabijao u nju. Jasna se odbijala guzom od njegove glave i tresla se. Bio je divan prizor i svršio sam odmah. Jako neprijatno, trebao sam se vratiti, a bio sam ulepljen kao da je bilo tri litre.

Jasna i Nikola su promenili uloge. Sad je ona klečala, a on stajao i puštao je da guta kurac u sličnom ritmu kao malopre. Ja sam ušao u pansion i zatekao taj prizor, moja Jasna je pogledala prema meni i nasmejala se, budalo jedna pa ti si već izdrkao, odmah je skontala šta mi je sa šorcem …

Nikola nije obratio uopšte pažnju na mene, kao da ni nisam ušao u pansion dok mu moja žena puši. Brzo sam otišao u kupatilo i ušao pod tuš, i da se operem od sperme, a i da se malo ohladim. Kad sam izašao u sobi nije bilo nikog, pomalo sam bio razočaran što nisam još gledao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt