Svekrva me šokirala – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me šokirala

Prva malo zabačenija klupica i ja sam sedeo sa svojom Jasnom u krilu, ona mi je otkopčavala pantalone i izvadila kurac napolje, a ja sam njoj raskopčao bluzicu i oslobodio obe sise iz grudnjaka ne otkopčavajući ga. Izgledala je tako jebozovno, napaljena sa golim sisama, ustala je i skinula gaćice, a onda se vratila i spustila na moj kurac. Toliko je bila vlažna i spremna da se nabila na celi kurac skroz do jaja.

Zastenjala je i umirila se, a ja sam počeo da joj sisam bradavicu, radio sam to polako, sa dugim uvlačenjem brdavice uživajuci u njenoj tvdoći. Rekla je da se ne seća kad je zadnji put bila ovako napaljena, pitao sam da li ju je napalilo i to što se i onom momku toliko svidela. Rekla joj da, skidao me je pogledom. Pitao sam je da li bi volela da nas posmatra sad, dok se tucamo i ona je samo zastenjala sa potpunim odobravanjem. Toliko se žestoko nabijala da sam počeo da svršavam u nju, a ona kad je to osetila nabila se do kraja i počela da se trese celim telom.

Ne pamtim, kad sam tako dobro svršio, potpuno sam se ispraznio i obično bi samo razmišljao o zasluženom odmoru, ali pod utiskom priče za vreme jebačine, pitao sam je da li bi želela da se vratimo na još jedno piće u onaj kafić. Oči su joj se zacaklile i rekla je, pa što da ne, još malo zezanja pa na spavanje.

Kad smo se vratili bilo je mnogo više ljudi i momci su sad bili veoma daleko od nas, ali mi smo stali za šank i naručili prvo kisele vode jer smo oboje jako ožedneli. Kad smo ispili naiskap, počeli smo da se smejemo kako smo dehidrirali. Odmah nam je stiglo po vino, iako ga nismo naručili, častili su nas baš ti momci i Jasna se okrenula da im zahvali, a oni su nas pozvali kod njih za sto.

Bilo je veoma opušteno, mislio sam da će mi biti neprijatno, ali momci su bili ok, dečko koji nas je častio je baš onaj hipnotisani i bilo je više nego očigledno da se pali na Jasnu. Kad smo se upoznali i kad je saznao da smo muž i žena nije uopšte promenio ponašanje prema Jasni, čak joj se možda još otvorenije udvarao i nabacivao. Pitao je kako nam je bilo u šetnji, kao da je naslutio šta se dešavalo. Jasna se smejala i rekla da je bilo veoma lepo i zanimljivo. Tad se nagnuo i šapnuo joj nešto tako da nije moglo da se čuje, ali se Jasna prvo iznenadila, a onda i zagonetno nasmešila i rekla ok. Ustala je i rekla mi da ide do WC-a. Nikola je pet sekundi kasnije isto ustao i otišao.

U glavi su mi se pojavile ludačke slike, kako je sigurno kara ili mu ona puši i jako sam se napalio. Hteo sam da odem i da proverim šta se dešava, ali mi je bilo neprijatno zbog ostalih koji su se pravili da ne primećuju ništa.

Nisam izdržao, kad ih nije bilo već pet minuta, meni je izgledalo mnogo duže, skočio sam i odjurio u toalet. U muškom nije bilo nikog, pa sam sad bio siguran da Nikola nije u toaletu, u ženskom je jedna devojka nameštala šminku i bilo mi je neprijatno da ulazim da proveravam. Stao sam ispred vrata i čekao a onda sam primetio njih dvoje u predvorju kako pričaju. Čim sam prišao Nikola je rekao da se nada da ćemo mu se javiti i otišao.

Jasna mi je tek tada objasnila da nas je pratio, odgledao naš seks i slikao nas, a da mi to uopšte nismo primetili. Zvao ju je da joj pokaže slike. Popizdeo sam prvo, ali je Jasna rekla da su strašno dobre i da joj se sviđaju, pa je tražila da joj pošalje mailom. On je predložio da dođe i da nas slika ali ovaj put u sobi sa pravim osvetljenjem i da mu je ona rekla da možda se dogovori sa mnom. Naravno da sam odmah pristao, pa kad se žena tako otvori i poželi nešto, obavezno pristajte jer to je jedinstvena prilika za bolji seks.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt