Svekrva me šokirala – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me šokirala

Porodila sam se prije tri mjeseca, ali beba nije preživjela. Mislila sam da to neću preživjeti, a samo 12 sati kasnije moj muž mi je saopštio da mora hitno u Ameriku zbog poslovnih obaveza. Molila sam ga da ne ide, ali nije posustao. OSTAVIO ME U NAJGOREM TRENUTKU!

Mi inače živimo u Njemačkoj, tako da sam zaista ostala sama u 4 zida. Kada bih ga zvala često mi je odbijao pozive, govorio da će nazvati kasnije, jednostavno za 2 mjeseca koliko je bio u Americi nismo se čuli 2 puta, a onda sam dobila pismo od moje svekrve iz Zagreba. Pročitala sam ga 10 puta i nisam mogla vjerovati šta mi piše.

Napisala mi je kako me mnogo mrzi i da ja to znam ali da bez obzira na to smatra da kao žena ženi mora da kaže istinu o mom mužu, njenom sinu. Napisala mi je da je moj muž već godinu dana živi sa drugom ženom, da se oženio sa njom i da je dobio sina sa tom ženom.

BONUS ISPOVEST:

Gušila se,a ja sam ištrcao ogromnu količinu tečnosti direktno u njeno grlo. Nije dozvolila da joj on ispadne iz usta, sisala ga je nežno i polako..

 

Cuckold iskustvo sa ženom, dosta dugo smo u braku. Moja žena Jasna je dobra pička, stvorena za seks i obožava ga. Veće sise koje je isticala u pripijenim majcama i tankim grudnjacima, odvlačila je poglede muškaraca svih dobi i naravno prijalo joj je to, a moram priznati i meni.

Dok smo bili na vikendu, u planini, predveče bi često veoma zahladnelo i njene bradavice su bile izložene do detalja svakom ko baci pogled na njene grudi. Sedeli smo u bašti jednog kafića i pijuckali vino, a pored nas je bila grupica momaka od kojih je jedan bio kao hipnotisan njenim sisama. I Jasni i meni je postalo očigledno njegovo buljenje, i ja sam je pitao da li joj je neprijatno.

Iznenadila me je da joj čak i prija i primetno uzdahnula i još više se isprsila. Jako me je napalio taj momenat i rekao sam joj to. Spustila je ruku do mog kurca i čvrsto ga stisnula. Pitala me je da li sam za malo šetnje sa njom, jer je i ona potpuno napaljena i jako bi se jebala.

Nisam izdržao da ne proverim, pa sam joj polako zavukao ruku pod suknju i napipao proprilično vlažne gaćice i nabubrelu pičku. Kurac mi je već bio do bola tvrd, brzo smo platili i krenuli prema našem smeštaju. Već u parku nam je postalo jasno da ne treba da idemo dalje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt