Ostala sam sama sa djetetom – Ispovesti
Ispovesti

Ostala sam sama sa djetetom

Ostala sam sama sa djetetom…Nakon 9 godina sretne veze samo tjedan dana nakon rođenja našeg sina on nas je ostavi jer se zaljubio u drugu mlađu.

Nismo bili vjenčani, jer je uvijek govorio kako je to samo glupi papirić i ništa više…ali… sve svoje riječi je pogazio u jednom danu. Ja sam davala sve od sebe pogotovo zbog malog ali kad to druga strana ne zeli jednostsvno ne ide.

BONUS ISPOVIJEST:

Nisam želela da postanem majka i moj se dečko složio sa tim. Bila sam od onih zena koje nisu zelele da se ostvare u ulozi majke. Moj decko je to znao i slozio se da zivimo zajedno bez papira i bez deteta.

Ipak, nismo dovoljno pazili i nakon 2 godine zajednickog zivota ja sam zatrudnela. Bila sam prestravljena, ali nisam ni pomisljala na abortus. Vencali smo se, dobili cerku i sad ocekujemo sina. Cim sam rodila Teu pozelela sam jos jedno dete jer od trenutka kada sam je uzela u ruke osetila sam neizmernu ljubav.

Nisam znala da neko moze toliko da se voli. Sad ocekujemo batu Lazara negde oko Uskrsa i jedva cekamo da nam se pridruzi?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt