Oženio mi se bivši – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Oženio mi se bivši

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAO SAM U POKRETIMA KOJE JE PRAVILA: Lagano sam joj ubacivao svoju alatku otpozadi!

Natrćila se na stakleni sto, na koji je padala sunčeva svetlost sa prozora. Naguzila se toliko da joj je i pičkica virila ispod guzice. Prišao joj je Miloš, spustio gaće do pola a ona njegova lepa dlakava guza je samo išla napred nazad. Jebao je moju kozmetičarku tako sočno da sam je jako napalila.

Spustio se od nazad i glatku pičkicu joj olizao svojim jezikom. Srkao je njene tečnosti iz pičkice, a svoje bale brisao o njenu butinu.

Naglo ju je okrenuo i sada su se gledali u oči. One njene ogromne sise išle su gore dole koliko ju je brzo jebao. Posle toga, uzeo je u ruke svoj hrapavi kurac i stavio među njene ogromne grudi. Ona je svojim dugim crvenim noktima zgrabila svoje dude i drkala njegov kurac . Scena je bila nestvarna. Nikada uživo nisam videla kako izgleda seks sa strane. Stavila sam ruku u gaćice i počela da mazim moju glatku macu dok sam gledala u kurac mog dečka.

Miloš je bio pri kraju. Vrištao je aaahhh aaaah, dok je Sanja počela da guta ustima njegov glavić. Spustila se bukvalno skoro ispod stola i stavila ogromnu alatku mog dragog u svoja usta. Sisala je njegov glavić dok on nije potpuno odlepio. Vrištao je čupajući je za kosu.

Podigla se da mu ga izdrka do kraja, a on je prstima tako brzo trljao njenu pičku da su oboje svršili u isto vreme.

Ja sam svoje trljanje ubrzala i svršila odmah nakon njih, što su oni i čuli. Ne znam da li su me videli da sam ih sve vreme gledala, ali su primetili da sam ovu seksualnu fantaziju doživela zajedno sa njima.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt