Oženio mi se bivši – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Oženio mi se bivši

PROČITAJTE JOŠ: IZNENADA KOD KOMŠINICE: Moji prsti su već obrađivali njenu vrelu mačkicu dok je strastveno uzdisala…

Baš taj dan po mene je došao moj dečko. Čekao me je u kolima bukvalno sat vremena, pošto sam posle brazilke sva pocrvenela i onda je Sanja pokušavala da smiri to crvenilo. Rekla sam joj da samo izađe i kaže mom dečku da me još malo sačeka. Međutim, kako je Sanja izašla, nije je bilo duuugo vremena. Napokon se moje crvenilo smirilo i izašla sam do kola. Kad ono, Sanja je zajedno sa mojim dragim sedela unutra i čekala me. Miloš mi je rekao: ljubavi, sećaš se šta smo pričali, udji u kola imam jedno iznenađenje za tebe.

Poludela sam, zar hoće da se jebem sa njim i Sanjom kozmetičarkom? Nema šanse. Stigli smo u naš stan i ja sam tamo napravila totalni haos. Pobacala sve živo po mom dečku i rekla mu: da li je moguće da sam napokon sredila svoju malu macanu za tebe, da bude glatka i nežna da možeš da je balaviš i trljaš kako hoćeš, a ti hoćeš da mi utrapiš i trojku. Vidno iznervirana izašla sam iz stana. Međutim, kako smo dečko i ja živeli zajedno, vratila sam se nakon nekih pola sata šetnje imala sam i šta da vidim.

U hodniku su bila odškrinuta vrata, a moj Miloš je Sanji lagano već skidao suknju. Onako dugme po dugme, dodirivajući njene jače noge svojim mekim prstima. Gledali su se u oči.

Morala sam ovo da gledam. Nisu znali da sam tu.

Prokomentarisao je: Sanja, imaš tako jaku guzu dođe mi da je šljepnem od kako sam je prvi put video.

– Pa slobodno, žao mi je što tvoja devojka neće sa nama da se igra, ali onda možemo i sami zar ne.

– Igramo? Nećemo da se igramo. Ja ću tebi da pokažem šta je jedna ozbiljna jebačina tako da tri dana nećeš moći da sediš u svom salonu. A kada te budem izjebao žestoko, onda ćeš sve da ispričaš mojoj devojci i da je nagovoriš na trojku, rekao je Miloš.

– Ne umeš ti da jebeš tako dobro koliko ja umem da mešam ko blesava. Taj tvoj kurac završiće u meni dok si rekao seks! rekla je Sanja.

Posmatrala sam celu situaciju. Svojom šakom ju je pljesnuo po masnoj velikoj guzici i od tog pljeska Sanja je vrisnula iz sveg gasa. Kada je skinula gaćice spremna da joj kita mog dečka uđe duboko, na njenim gaćicama već su se videli tragove njene vlažnosti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt