Oženio mi se bivši – Ispovesti
Ispovesti

Oženio mi se bivši

Oženio mi se bivši… Pre neki dan, bivši dečko se oženio, a za sve sam to saznala tako što je sve slike i snimke postavljao na fb.

I tako na jednom od snimaka vidim, kao svako žensko što voli sve da sazna kad su takve stvari u pitanju, vidim, da na mestu gde smo se mi prvi put poljubili, on sad zaprosio devojku.

BONUS ISPOVIJEST:

GLEDALA SAM KAKO MI DEČKO CEPA KOZMETIČARKU: Morala sam da se trljam, tako ju je dobro odradio da su njeni sokovi bili na sve strane

 

Bivši dečko mi je predlagao da probamo trojku na šta sam ja odmah rekla da ne bih volela da probam, ali možda sam naperavila grešku života, jer me je to koštalo moje veze… ili možda još nije, videćemo.

Išla sam standardno kod moje kozmetičarke. Kozmetičarka Sanja bila je nakvarcana crnka, a sise je imala ogromne. Uvek mi se žalila kako je leđa bole od tolikih sisa i da su joj problem.

U ponedeljak sam zakazala brazilku kod Sanje. Došla sam nešto ranije i sela da popijemo kafu i malo popričamo pre nego što prionemo na posao. Požalila sam joj se kako nisam dugo već imala seks sa dečkom a da sam u plodnim danima i da mi je baš frka.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt