Posle 10 godina SUŠE, vodila sam ljubav sa zgodnim vodoinstalaterom, a sada mi je najveći problem – MUŽ! – Ispovesti
Ispovesti

Posle 10 godina SUŠE, vodila sam ljubav sa zgodnim vodoinstalaterom, a sada mi je najveći problem – MUŽ!

Ima ljubavnika i spremna je za razvod, ali…

Ako je brak klinički “mrtav” i nema seksa, ali ni bliskosti godinama, postavlja se pitanje da li je preljuba zaista preljuba, a sa tom dilemom se suočila i jedna Engleskinja.

“Imam 43 godine i troje dece. U braku sam 20 godina, a moj suprug ima 45 godina. On je dobar čovek ali strast između nas je odavno nestala, i on je sada kao brat za mene”, priča ona.

“Već 10 godina muž se ne trudi oko mene, seksualna suša traje skoro deceniju… On je uvek bio fokusiran na posao i zarađivanje para, ali stvari su se tokom godina samo pogoršavale. Ne želi da se igra sa decom, a ne pamtim kada smo negde zajedno izašli samo nas dvoje”, objašnjava žena i nastavlja:

“Prošlog leta sam upoznala divnog muškarca. On je vodoinstalater i popravio je cev u našoj kući dok je moj muž bio na poslovnom putu. To je bila trenutna uzajamna privlačnost. Popričali smo malo uz kafu, a on mi je otkrio da je isto godište kao i ja, kao i da je oženjen”.

“Nekoliko dana kasnije, posla mi je poruku u kojoj je napisao da mu se mnogo sviđam. Našli smo se i malo kasnije imali smo seks u njegovoj kući. Nikada mi se to nije dogodilo. Osetila sam da napokon imam pravo na strastveni seks, umesto dosadnog šablonskog seksa”, navodi Britanka.

“Mnogo sam ljuta na muža. Jer, kada sam mu rekla da želim razvod on se odjednom pretvorio u čoveka kojeg sam nekada volela. Odjednom je postao brižan i na sve načine pokušava da me zadrži. Nervira me što je čekao tolike godine, da bi pokušao da spase naš brak”, iskrena je žena.

“I sada kada sam ja našla neverovatnog ljubavnika i spremna sam da odem, moj muž se iznenada raspituje kakav mi je bio dan i čak igra fudbal s klincima. On ne zna za mog ljubavnika i razmišljam da li je najbolje da mu to kažem, kako bi znao da su njegovi napori da me zadrži, uzaludni”, zaključila je Engleskinja.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt