ISPOVEST: Napisat cu vam prvi put – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Napisat cu vam prvi put

Napisat cu vam prvi put. Imala sam 13 godina. Obozavam kurac i pusit ga.

Moj decko je imao 16 godina te je imao kurac od 17 ipo cm. Isli bi na napustena mjesta kako bi mu ga mogla popusit i izdrkat te kako bi on meni mogao lizat malu nevinu obrijanu pickicu i kako bi mogo gurat prvo jedan prst pa dva prsta u moju picku i isao bi sve brze i brze dok nebi svrsila.

Tako sma jedan dan isla kod njega. Mali smo prvo popricali pa otisli u njegovu sobu. Skinula sam majicu i pocela si dirati sise a kurac mu je samo rastao te se jako vidilo na njegovim uskim hlacama. Poceli smo se jako ljubit i dirat jezicima i lizat po vratu.

Lizao me je po sisama i pipkao po picki koja se cijedila od slasnih sokova. Skinula sam mu majicu i hlace i lizala mu bradavice. Bacio me na krevet rasirila sam noge. Pocela sam si malo trljat pickicu dok je on otisao po lubrikant.

Natezala sam si tange po picki te si gurnila marker malo u picku i trljala. To ga je jos dodatno napalio te mi je gurnio kurcinu u usta. Lizala sam i cuclala glavic. Ludio je samo je htio jos i jos.

Moja picka se cijedila od sokova tange su mi bile jako vlazne. Kad sam ga popusila opet sam rasirila noge i poceo mi je lizat pickicu. Reko je ‘mmm tvoja mala slasna pickica’ ‘o da’ ‘sad ces vidit sta znaci veliko’ nabijala sam mu glavu i jako stenjala od ugode.

Prvo je gurao malo prste pa je uzeo marker i malo ga gurao na pocetku picke a onda je uzeo kurac i malo ga drkao stavio lubrikanta i polako ulazio. Osjetila sam bol al mi je jako prijala. Gurala sam mu jezik u grlo dok mi je ulazio. Usao je i gurnio ga do kraja osjetila sam njegov glavic do kraja i tako me jebao par minuta a onda je obrisao kurac od krvi i moju picku malo.

Uzeo je lubrikant ponovo i stavio me na stol. Gurao ga je jako i osjetila sam kako mi debela kurcina razvaljuje moju nevinu picku. Stenjala sam jako glasno i trljala si picku i sise si stiskala.

Svrsila sam 10 puta ukupno obozavala sam kad ga gurne tako do kraja pa sam sjela na njega i jahala ga stenjala sam i on je isto stenjao od ugode. Sisla sam i samo se naguzila uzela lubrikant namastila prst i gurala si ga kad je to vidio napalio se jos vise i namastio je svoje prste i gurao ih zajedno samnom. Imala sam 3 prsta u supku. Bolilo me al mi je jako prijalo stenjala sam.

Uzeo je kurac namastio i gurnio su obradenu guzicu. Prijalo nam je oboma i stenjali smo si svrsila sam. Trljala sam si picku i sise stiskala i uzela sam marker dok me je jebao u supak gurala sam ga u picku da dobijem duplo.

Jebali smo se jedno dva sata u picku i supak. Uzela sam prst namastila i gurnila mu ga u supak oduvujek sam ga htjela da ga jebem. Rekao je da sacekam i donjeo od njegove mame dildo gurnila sam mu ga i poceo je stenjat dok smo to radili bili smo u 69 i gurao mi je marker i jezik u picku koja je bila namocena od mojih sokova i njegove guste sperme. Obozavala sam kad mi je nesto gurao.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt