ISPOVEST: "Izgubila sam mozak i napravila grešku..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Izgubila sam mozak i napravila grešku…”

Izgubila sam mozak i napravila grešku… Dečko me je pozvao kod sebe gde se sedilo i roštiljalo, bili su tu svi njegovi i a među njima i njegov brat od strica. To je lik koji mi je bio veoma drag.

Naime, sa dečkom sam već godinu i po dana u vezi, svi navaljuju na njega i mene da se uzimamo, ali tog dana njegov brat je popio i počeo da me merka i ja sam njega gledala , gledala ga sa nekulturom odjednom sam izgubila mozak i poštovanje prema svom dečku.

Otišla sam u toaletu nakon kratkog vremena na vratim ugledala sam NJEGA, rođaka mog dečka, uhvatila sam ga za majicu i uvukla unutra u toaletu i dalje znate šta se desilo. Ne znam kako sam mogla to da uradim dečku…mnogo se kajem, ne znam šta da radim.


BONUS ISPOVEST:

Bila sam sa komšijom i mislim da bi me moglo koštati…

Muvala sam se sa komšijom potajno, iako sam u braku. Sinoć sam bila sa njim celu noć, ali mislim da bih mogla ispaštati zbog toga jer se nismo zaštitili.

Nakon što sam shvatila da mogu ostati trudna, odmah sam ujutro kada sam došla kući navalila na muža.

Uzimaću pilule za svaki slučaj, ako zatrudnim jedini izgovor da sam tog jutra zatrudnela sa mužem… nastavću da budem sa komšijom, mlad je, lep, zgodan ma sve najj

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt