“Žena i ja smo se previše opustili” – Ispovesti
Ispovesti

“Žena i ja smo se previše opustili”

Tad smo bili mladi, pred publikom žena i ja. Par godina u braku samo. Vraćali smo se iz nekog restorana, polupijani, ona više jer sam ja vozio. Mini suknjica, gole nogice pored mene. Ne žurimo kući. Skrenem s puta na sporedni put. Drugi auto parkiran u mraku, istih namera. Nama smešno.

Njoj naročito sa istom namerom su tu. Oborim sedišta, skinem sebe pa nju do gać.ica i brusa. Ona polupijana odmah prihvati igru. Namerno ne želim da je skinem. Bili smo dovoljno udaljeni od drugih kola da se ne vidimo u kolima. Otvorim svoja vrata, ona me gleda čudno. Izađem, potpuno go, obiđem oko kola i otvorim njena vrata. Uhvatim je za ruku i ona izađe iz kola u crnom brusu i gaćicama. Smešno joj. Susedna kola su dovoljno blizu i oni unutra mogu lepo da nas vide. Žena prihvati igru odmah, ljubimo se i mazimo, polako joj skinem brus i gaćice. Sve prihvata. Zna da nas oni iz kola gledaju.

Natrtim je na haubu tako da joj lice bude okrenuto prema drugim kolima, da joj vide lice, uguram joj ga ot.ozadi. Njeno glasno “uuuggghhhhhhh”. Kao da nikog nema ispred nas, poptuno se predala, meša lagano zad.njicom, duga kosa joj se raščupala, nabijam joj ga snažno, ne može da izdrži, glasno mokrila “aaaaggghhhhhhh”. Kod mene je potrajalo jer ne mogu brzo zbog alkohola, izvadim ga i isp.skam je po leđima, ona mirna, natrćena preko haube, okrene se g.la, ode dovrata, uzme maramice i onako g.la, obriše leđa. Uđemo u kola, obučemo se. Smejemo se. Susedna kola se nisu pomerila.

BONUS ISPOVEST:

 

Rekla sam mu: Mmm stavi mi ga. . .ON JE POČEO SVE JAČE I JAČE DA ME NABIJA…

 

Zovem se Martina. 36g. sitne građe, mršava, sise skoro nemam, a guza pomalena, pičku brijem. Seks nemam tako često jer ne volim sa svakim. Veze takođe nemam, jer ranije zbog fakulteta i dr obaveza nisam imala kada. Sada radim u muzičkoj školi.

Iako mnogi kažu da sam zanimljiva, simpa ja opet kažem da sam obična prirodna cura. Imala sam seks sa par njih koji su bili stariji od mene. Pička mi je pouska a većinom radim klasični seks. Znam se jako napaliti kad mi natekne pička a volim i analni seks. Mog druga poznajem već dugo i ovaj put sam rešila da se s njim pojebem. Iako on nikad nije to ni pokušavao sa mnom. On je inače u kres vezi . Ja i on znamo i o seksu pričati. Nemamo tajni. Jednog letnjeg dana smo se sreli na plaži, sedeli pričali itd.

Pa sam rešila da se nađemo večeras u gradu i tu noć smo se našli na obali Une. Zezali se pričali. Počela sam ga dodirivati i on mene. Pička mi je navlažila bradvice nabrekle. Na sebi sam imala samo šorc i majicu. Onda su pali strasni poljupci onda sam mu rekla da odemo u jednu kuću. To je od moje školske drugarice kuća. Ušli smo unutra i nastavili sa grljenjem ljubljenjem. Onda smo sve poskidali sa sebe a njemu već kurac bio dignut , a meni pička natekla vlažna. Legli smo na krevet.

Rekla sam mu:
– Mmm stavi mi ga. . .

Legla sam raširila noge a on mi odmah stavio i počeo da me jebe a ja ga nogama zagrlila. Osetila sam ga vrelog tvrdog.
– Ahhhh uhhhh toooo

Rekla sam mu:

– Mmm stavi mi ga. . .. Počela sam jako stenjati i nakon par minuta počela svršavati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt