Mama i kćerka prave ludnicu na Instagramu, o njihovim tijelima mnogi maštaju – Ispovesti
Lifestyle

Mama i kćerka prave ludnicu na Instagramu, o njihovim tijelima mnogi maštaju

Sommer Ray je dobro poznato ime u svijetu fitnessa, a najviše je zahvalna svojoj mami Shannon što je postigla ovakav uspjeh.

Naime, ova djevojka koja je danas mnogima fitness uzor, najvećeg uzora vidi upravo u svojoj mami Shannon koja ju je od malih nogu učila važnosti zdravog načina života.

Shannon je pokušavala svojoj kćerki objasniti važnost vježbanja. Ona i njen muž su se bavili takmičenjima u bodybuildingu, što je oduvijek bilo zanimljivo Sommer i ona se htjela okušati u tome, piše Body.ba. Pod vodstvom roditelja, Sommer je počela graditi figuru spremnu za takmičenja.

Sommer je oduvijek vodila zdrav način života zahvaljujući svojoj inspirativnoj mami. Ona je odlučila da fotke svog zanosnog tijela dijeli na svojim online profilima. Ubrzo su je mnogi prepoznali kao kćerku Shannon Ray, te su bili fascinirani njenom vitkom i fenomenalnom figurom.

Sommer je oduvijek jela zdravu hranu zahvaljujući svojim roditeljima. Mama joj je također bila veliki uzor kada je ishrana u pitanju. Ona je imala faze kada je pratila restriktivnu ishranu, ali nije joj trebalo puno da shvati da je puno bolje hraniti se zdravo i uravnoteženo. Vjeruje kako je potrebno vrijeme i predanost, ali kasnije ćemo zasigurno naučiti praviti zdrave i ukusne obroke i uživati u njima. Sve je stvar navike i dosljednosti.

Sommer vježba zajedno sa svojom mamom, te uživaju u grupnim treninzima. Kada vježba sama, ona radi i kardio, ali i trening s utezima. Uz ovaj pristup vježbanju ona je povećala mišiće i smanjila tjelesne masnoće, te je tako izgradila tijelo iz snova.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt