Imam 25 godina i zaljubljena sam već tri godine u oženjenog čovjeka – Ispovesti
Ispovesti

Imam 25 godina i zaljubljena sam već tri godine u oženjenog čovjeka

The Sun magazin ima rubriku u kojoj popularna terapeutkinja Deidre odgovara na pitanja i probleme čitaoca.

Deidre je dobila pomalo iritantno pitanje od djevojke koja je imala ljubavnih problema. Naime, ona je imala dečka koji ju je varao sa svojom suprugom… Da, dobro ste čuli! Svoju priču započinje ovako: “Draga Deidre, imam 25 godina i zaljubljena sam već tri godine u oženjenog čovjeka sa kojim sam toliko u vezi.

Upoznali smo se tako što je bio moj lični trener u teretani. Na početku nije bilo nikakvih varnica ali sam bila jako zatreskana u njega. Tada je imao 37 godina, a sada ima 40 i dugo je u braku sa ženom sa kojom ima i djecu. Kako smo provodili vrijeme zajedno sve više je primjećivao moja osjećanja.

Kasnije je direktno flertovao sa mnom i nije se ustručavao. Bila sam presrećna što me je gledao na taj način. Ćelav, mišićav i inteligentan bio je sve što sam poželjela. Sve je počelo tako što smo se sreli u pabu gdje je bio sa prijateljima.

Poslije kojeg pića orišli smo zajedno u hotel i tada je započela naša strastvena afera. Govorio mi je da ne voli više svoju suprugu ali ostaje sa njom samo zbog djece. Spominjao je kako želi da se razvede i započne život sa mnom. Čak je govorio da sa njom više nije intiman i da se čak ni ne ljube više.

Ali nedavno sam ga vidjela sa njom u jednom šoping centru, držali su se za ruke, kikotali, ljubili i ponašali kao zaljubljeni tinejdžer. Jako sam se razočarala. Od tada plačem svaki dan i ne znam šta da činim. Sada kad mu spomenem da bi trebalo da konačno zajedno živimo on kaže da je bolje da ostane kako jeste.

Znam da bi trebalo da ga ostavim, ali ne mogu živjeti bez njega.” Na šta joj Deidre odgovara: “U vezi si sa oženjenim čovjekom koji ti je definitivno govorio ono što si željela da čuješ. Da je htio ostaviti svoju ženu zbog tebe davno bi to učinio.

Čini mi se čak i da se zasitio te vaše veze koja ga ni ne uzbuđuje kao što je prije. Čak ti je i rekao da želi s tobom samo povremeno viđanje. Ne izgleda mi kao neko kome možeš vjerovati pogotovo zato što ima obraza da vara ženu koju očigledno voli.

A obećavam ti, možeš živjeti bez tog muškarca. I bilo bi ti bolje da živiš bez njega jer ćeš tako naći nekoga ko je vrijedan tvog vremena i ljubavi. Molim te, ne troši više svoje vrijeme na njega. Potraži pomoć od prijatelja kako bi ti pomogli da prođeš kroz taj raskid.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt