ODVALIO SAM JE KAO NIKAD PRE: Molila me je da ne prestajem! – Ispovesti
Ispovesti

ODVALIO SAM JE KAO NIKAD PRE: Molila me je da ne prestajem!

Sve je počelo igrom slučaja kada smo se moja tadašnja cura i ja upoznali preko jedne naše zajedničke prijateljice. Pogledi su nam se sreli, samo rukovanje je zamenilo hiljade reči. Nakon toga smo počeli češće dopisivanje i kuckanje sms poruka. Jedne večeri smo odlučili da krenemo na izlet.

Dogovorili smo se šta će ko poneti. Jutro je osvanulo izuzetno lepo, plavo, mirno, tiho. Krenuli smo. U samom našem pogledu se videlo da želimo jedno drugo. Koračajući sklapali smo plan i program provoda kad stignemo na odredište.

Stigli smo za nekih pola sata. Ja sam se odmah bacio na spremanje roštilja, a ona na spremanju svega ostalog. Dok se roštilj raspaljivao gledao sam je onako iz daleka. Na sebi je imala tanku, skoro prozirnu pink haljinicu koja se od nadmorske visine i vetra lagano treperila. Gore je imala majcu na bretele koja joj je do detalja ocrtavala sise. Bila je jako privlačna..prišao sam i poljubio je u vrat.

Pogledala me je onako jebozovnim pogledom, uzdigla se i počela da me ljubi. Spustio sam je na travu, nežno ljubio svuda dok je ona uživala i pričala mi da ne prestajem. Naravno da ni sam nebi prestao.Polako je spustila ruku i uhvatila me za guzu. Stegla i jače privukla ka sebi. Moja ruka se nežno podvukla pod njenu majcu i napipala jako čvrste grudi. Nabrekle bradavice…mmmm…počeo sam je skidati i nežno ljubiti. Uskoro je ostala bez ičega na sebi. Polako sam se okrenuo tako da sam tada bio na leđima. Ljubila me je po vratu ,ramenima i spuštala se sve niže.

Svukla mi je šorc ispod koga je stajao vec polu nadignut i tvrd kurac. Počela je prelaziti preko gaćica jezikom što me je dodatno napalilo..Lizala ga je preko a onda svukla gaćice i počela ga uvlačiti u svoja usta. Lizala ga je tako sočno da sam je brzo povukao i prepustio joj dalje da radi šta hoće sa mnom. Sela je i počela da se nabada, skakala je na njemu i sve se jače nabijala. Počela je da vrišti, međutim sreća naša što nikog nije bilo tog dana tu.

Related Articles

Promenili smo pozu, jebao sam je s guza stojeći, jebao dugo dok nije jednostavno počela da svršava, sokovi su joj izlazili i padali na svežu utabanu travu.Rekla je da ne prestajem što naravno nisam ni imao nameru.Jebao sam je sve žešće.

Svršila je još nekoliko puta dok se jednostavno nije primakao i moj vrhunac, izvadio sam ga i nabio joj usta. Počeo sam da svršavam nakon par njenih pokreta usana i jezika…Napunio sam joj grlo da se na kratko zagrcnula, progutala je sve i oblizala se jezikom.

Naravno, posle toga smo ručali.

Sve što se desilo posle ručka ispričaću nekom drugom prilikom.

BONUS ISPOVEST:

Sama sam sebi skinula gaćice dok je on vadio svoju batinu…

 

Ulazimo u diskoteku, moje lude prijateljice Anđela, Jelena i ja. Već smo se pre toga napile kod kuće, malo nam treba da se uklopimo. Za stolom preko puta nas, dva preslatka dečka, gledaju nas otkad smo stigle. Šalju nam piće, nazdravljaju. Večer se zahuktava, već sam previše popila. Odlazim do toaleta.

– “Dobro veče”, okrećem se i kažem “izvini”, ovo je ženski, pogriješio si. On se samo nasmije, zaključa vrata i priđe mi.
– “Ja se smijem”, on kaže.

– “Celo veče me gledaš i koketiraš, igraš perverzno, gledaš me bezobrazno, kako ti nije žao da me mučiš?!”
– “Zar ja, neee, to ne liči na mene.” Priđe mi još bliže i počne da me ljubi po vratu. Zatim me podigne na umivaonik i nastavi da ljubi. Sama sam sebi skinula gaćice dok je on vadio svoj kurac.

Raširila sam noge i uhhh, osjetila sam ga, u meni je! Podigao mi je ruke uz ogledalo i ljubi mi sise dok mi kurac snažno nabija u moju vrelu picu. Ponovo me uhvati, podigne i prisloni uz vrata, stavi svoje ruke preko mojih i gurnu mi ga u dupe. Pomislih, kako zna da volim jebanje u guzu! Nastavlja da me tuca, usporava, pa udara kao lud, vadi ga iz pice i opet stavlja u guzu. Lupi me jako po njoj, pa ga opet nabije do kraja. Stenjem od zadovoljstva, steže me … jebe, razvaljuje! Pita me gde hoću da mi svrši. Odgovaram mu – u usta! Lupa me kurcem po licu, nabija mi ga u usta do grla i svršava … Obrišemo se, on izalazi iz toaleta i kaže, e, ja sam Darko.

Posle par minuta, izađem i ja, vratim se za stol kao da se ništa nije dogodilo. Jelena me pita “pa gdje si ti, nema te pola sata”. Rekoh kratko – gužva. Posle dvadesetak minuta Anđela odlazi u toalet … Darko kreće za njom, vratili su se poslije pola sata. Anđeli su ostali tragovi u kosi … kažem joj “nisi se dobro obrisala”, ona se samo nasmeje. Jelena je pogleda, a Anđela joj kaže “ma gužva

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt