Radim pripravnički u jednoj firmi – Ispovesti
Ispovesti

Radim pripravnički u jednoj firmi

U vezi sam sa direktorovom kćerkom, tj vlasnika firme u kojoj radim pripravnički. Djevojka nema ni 18 godina i to je ono čega se plašim. Juče smo imali neki važan poslovni sastanak, sala puna i prvi puta sam i ja sudjelovao. Sjedio sam do direktora i u pola sastanka njegova kćerka mi je poslala osjetljiviju fotogarfiju, ali se nije vidjelo lice.

Ne znam kako, ali to je vidio direktor, tj njen otac, zgrabio telefon od mene i pred cijlom salom, pred preko 10 ozbiljnih poslovnih rekao POGLEDAJTE KAKAV JE FRAJER MOJA BUDUĆA DESNA RUKA… Krenuo je da obilazi oko stola i svima pokazuje fotografiju, ne znajući da je to ona. Kada je sjeo pored mene tiho me upitao da mu sredim neku sličnu.

Ne znam šta da radim, ako sazna da je to njegova MALA DJEVOJČICA, ne da neću zadržati posao, nego vjerovatno neću zadržati ni vlastiti život.

BONUS:

Pokoji savjet vama od nas koji čvrsto vjerujemo da zabava i uzbuđenje u vezi nikada ne smiju nestati

„Neizvjesnost je gorivo za početno zanimanje i jaku želju. Paradoks je to što dugogodišnji parovi postaju predvidljivi zbog čega veza postaje ustaljena, i nedostaje akcije“, kaže bračna i obiteljska terapeutkinja Esther Perel, autorica knjige „Mating in Captivity“. Unesite stoga pozitivne promjene u vaš odnos.

Priredite erotično iščekivanje

Ne možete vratiti vrijeme, ali vatru možete potpaliti. Isplanirajte hot večer za vas dvoje, ali mu nemojte reći o čemu je riječ. Recite mu da „kuhate“ seksi iznenađenje bez ikakvih dodatnih detalja. Samo mali nagovještaji su dopušteni jer će postati znatiželjan i mašta će mu raditi prekovremeno.

Dug put do kreveta

Veliki O je krajnji cilj i kad poznajete partnerove želje, znate najkraći put do njega. Usporite stvar. Probudite vaš strastveni život istraživanjem prečica umjesto brze vožnje poznatom cestom. Eksperimentirajte s različitim tehnikama i pozama kako biste probudili seksualnu znatiželju i uzbuđenje.

Nešto novo

Zajedno s dečkom pogledajte film ili pročitajte knjigu koji vas inače ne bi zainteresirali. Ako obično čitate ljubavne romane, uzmite neki znanstveno-fantastičan roman ili biografiju. Ili umjesto komedija koje obožavate pogledajte dokumentarac. Razgovarajte poslije o tome. Saznat ćete kako vaš partner razmišlja o nečem novom.

Oslobodite vrijeme za senzualnost

Sve ono vrijeme koje ste nekoć provodili zajedno, pa makar i samo sjedeći jedno pokraj drugog, s vremenom su pojele obaveze u pretrpanim rasporedima. No nemoguće da to vrijeme više ne postoji. Zato kad ste zajedno isključite ostatak svijeta. Mazite se na kauču, masirajte jedno drugo, pripremite kupku i okupajte se zajedno. Poanta je u relaksaciji i podsjećanju na to koliko uživate u tjelesnoj i emocionalnoj bliskosti.

Osvježite memoriju

Parovi s dugim stažem često razviju amneziju kad je riječ o pozitivnim osobinama. Umjesto da se fokusirate na to što vas sve kod njega živcira, razmislite o svemu dobrom i lijepom što vas je privuklo njemu. Prisjetite se i svih aktivnosti u kojima ste uživali na početku veze i uvedite ih ponovno u svoj raspored.

Zabavite se

Ako ste nedavno vidjeli par zaigran poput djece, vrlo vjerojatno su na početku veze. Jer parovi su zaigrani na početku i s vremenom gube taj osjećaj za ležernu zabavu. Da biste ga prizvali, radite zajedno stvari koje i jednom i drugom izmamljuju osmijeh na lice. Igrajte frizbi, poker u skidanje… Ne morate uvijek biti ozbiljni zato što ste u ozbiljnoj vezi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt