“Osjecala sam se prodano” – Ispovesti
Ispovesti

“Osjecala sam se prodano”

“Svet mi se srušio. Tata nije mogao da vrati dug kamatarima. Pa je morao da pronađe drugi naćin za vraćanje duga inače bi mu glava otišla sa ramena. Uterivači dugova su prvo hteli moju mamu, ali kada su mene videli poludeli su od uzbuđenja, tako da sam zbog tatinih dugova imala se*s sa njima.

Radila sam sve i svašta da bih izbrisala tatin dug, ne mogu da verujem da mi se ovo dešava u životu, doživeću nervni slom. Pa kakav je to tata, ima li imalo srca i duše. Mama me ne štiti, ali mi govori da moram da se žrtvujem za ovu porodicu.

Svakog dana se pitam čime sam to zaslužila, ne mogu da kažem nisam uživala u tome, jer za noć sam sa trojicom znala, smenjivali su se na meni, uživala sam u svakoj sekundi, ali opet mi ne ide u glavu da sam tako nešto morala da uradim.

BONUS:

Izbori, zadnji krug: Ljubavnik koji vas ostavlja bez daha ili dečko koji zna promijeniti osigurač?

Čini se da im je seks manje važan jer na vrhu liste vještina koje Britanke traže od svog partnera je sposobnost obavljanja sitnih kućanskih popravaka. To je odabralo čak 74 posto ispitanica u anketi čije rezultate prenosi Daily Mail, a njih 61 posto je spremno prekinuti vezu ako partner ne pokazuje talent za popravljanje sitnih kvarova. Njih 12 posto radije bi bile u vezi s nekim tko zna čemu služi alat i kako ga upotrijebiti nego s nekim tko je dobar ljubavnik.

Atraktivni su im i sportski tipovi posebno dobri u nekom sportu te oni koji pokazuju kuharsko umijeće. Prema rezultatima ove ankete rekli bismo da žene traže nešto između domara i kuhara. Ili im je dosta toga da sve moraju same, a ako ne znaju same moraju zvati majstore? Samo da na kraju dečko ne bude zainteresiraniji za boravak u garaži s aparatima koje mora popraviti nego za valjanje po krevetu u spavaćoj sobi. Svaki je aspekt zajedničkog života važan i jedan ne smije isključivati drugi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt