Ni sama ne znam šta će me dočekati sljedeći put – Ispovesti
Ispovesti

Ni sama ne znam šta će me dočekati sljedeći put

20 godina sam radila u školi i ostala sam bez posla. Morala sam bilo šta naći da radim, jer sam ostala bez novca. Ubrzo sam počela da radim kao spremačica po kućama.

Većina mojih klijenata bili su bogtaši, a ko će drugi i plaćati spremačice nego bogataši. Sve je bilo donekle OK dok me nije angažovao jedan bračni par, hirurg i advokatica i posle par poseta, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša.

Dolazila sam ujutru oko deset, a on mi je otvarao onako izazovnije obučen. Pravila sam se da ne primećujem iako je bilo nemoguće ne primetiti. Četvrti put kada sam došla ostavio je najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta i pustio me da ga vidim.

Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, gledala sam ga i mislila da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to.

Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, oni su pošteno plaćali, a realno nisam ni imala neke lične neprilike, DO TADA, jer nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sledeći put.

BONUS:

Nema seksa uz upaljeno svjetlo, dok imamo mjesečnicu, nakon ručka… Zaboravite na glupa pravila!

1. Nema seksa kada vam je želudac pun! Mnoge romantične večeri započnu idiličnom večerom u finom restoranu, no, iako u samoj večeri uživamo, problem je što nerijetko ostane samo na njoj. Pitajte ga je li i on primijetio da vam često splasne želja za seksom nakon što izađete negdje navečer te ga pitajte zbog čega misli da se to događa. Složite li se oboje da je problem u hrani, predložite seksi igrice prije nego izađete van, ili mu predložite da svaku porciju podijelite kako bi i jednom i drugom ostalo energije i elana za seksi igre kasnije.

2. Nema seksa s upaljenim svjetlom! Ovo pravilo najčešće postavlja onaj partner koji nije zadovoljan vlastitim izgledom. Nezadovoljstvo vlastitim tijelom jedan je od glavnih seksualnih inhibitora, a svoje djelovanje širi na mnoge situacije, a ne samo na seks. Jer partner koji postavlja ovo pravilo ubit će partnerovu želju u mnogim situacijama – kada se partner bude presvlačio pred njim, kada se skine i krene na tuširanje, kada predloži romantični wellness vikend…

3. Nema seksa u toj pozi! Strah ili prijezir prema određenoj pozi najčešće dolazi od prethodnih loših iskustava s istom, tehnički loše izvedbe, ili jednostavno nesporazuma. Najgrublji primjer bi bio iniciranje oralnog seksa prilikom kojega ga partner prekine u tome. Za početak otvoreno pitajte partnera što misli o oralnom seksu ili ga ispitajte kako je izgledao njegov prvi susret s tom pozom ili neko najzanimljivije iskustvo. Budite spremni na sitne korake koji će malo pomalo voditi ka glavnoj nagradi. Potrudite se udovoljiti partneru koliko god je moguće te mu izađite u susret na bilo koji način koji će mu olakšati probavljanje određene poze ili radnje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt