Počela sam sumnjati u muža – Ispovesti
Ispovesti

Počela sam sumnjati u muža

Prije 4 mjeseca sam rodila dvije djevojčice, ali umjesto da budem presretna, nešto mi nije dalo mira. Muž mi nikako nije ulijevao povjerenje, osjećala sam da se nešto dešava.

U početku sam mislila da je zbog prinova u kući, ali vremenom sam sve više sumnjala da ima ljubavnicu. Zamolila sam moju najbolju prijateljicu da ga malo prati, gdje ide, sa kim i tako ta, ali nakon par dana što ga je pratila, rekla mi je da nije ništa primjetila.

Nemoguće, pomislila sam, jer prosto sam osjećala. Prije par dana sam mu aktivirala na mobitelu da mi automatski šalje njegove lokacije i juče sam vidjela da je na prilično čudnom mjestu. Hotel na rubu grada.

Pozvala sam mamu da mi pazi na djecu i uputila se prema toj lokaciji. Nisam znala u kojoj je sobi, a znala sam da me na recepciji neće tako lako pustiti, pa sam im rekla da me mušterija čeka, da kasnim i da sam zaboravila broj sobe, pa ako mogu da mi pomognu. Sreće uspjelo mi je i pustili su me. Pokucala sam i nakon par sekundi otvorila su se vrata, moj muž, kada me je vidio preblijedio je, skamenio se, bez da sam ga išta pitala prošla sam i u sobi zatekla moju vjernu prijateljicu, ženu kojoj sam toliko vjerovala da sam je zamolila da mi prati muža.

Vratila sam se kući i iz kuće izbacala sve muževe stvari. Potruditi ću se da nikada u životu više ne didi blizanke, tata mi je advokat i mislim da ću uspjeti. Uništiti ću mu život, neće imati za koru hljeba. Patiće čitav život, ne zna sa kim se zakačio…

BONUS:

‘Džabe si Apolon’: 15 stvari koje će i najzgodnijeg frajera učiniti odbojnim

1. Nepristojan je prema ljudima koji rade u uslužnim djelatnostima. Svaki frajer koji je nepristojan prema ljudima koje smatra manje vrijednima od sebe samoga je seronja, i nema tu puno filozofiranja.

2. On ZNA koliko je zgodan. Samopouzdanje je seksi, no kada je netko narcisoidno samodopadan, to nije nimalo seksi. Želite frajera koji je zaljubljen u vas, a ne u samoga sebe!

3. Umišljen je i plitak. Potpuno nezainteresiran za vas i svijet oko sebe. Ne možete uopće zamisliti išta uzbudljivo s njim!

4. Priča isključivo o sebi. Ako ga nimalo ne zanima kakva ste vi osoba, čime se bavite i koji su vam hobiji, teško da će ga zanimati ikakva veza s vama. Bježite od toga glavom bez obzira!

5. Nije mu stalo do vaših potreba u krevetu. Seks s njim svodi se na ganjanje njegovog orgazma i tu svaka priča staje. Adio!

6. Ne vodi računa o higijeni. Po pitanju ovoga, apsolutno svaki komentar je suvišan!

7. Redovito odmjerava druge žene. Znamo da imate oči i da primjećujete svijet oko sebe, no možete se barem potruditi ne blejati u druge žene dok ste u našem društvu.

8. Frajer koji konstantno kuka. Život je sje*an. I skroz je ok ponekad se ispuhati izjadati. No definitivno ne želimo frajera za kojega ne postoji niti jedna druga tema.

9. Nema blage veze o kuhanju. Ok, ne mora biti Jamie Oliver, no neke osnovne stvari bi trebao znati pripremiti.

10. Zločest je prema vašem ljubimcu. S ovakvim frajerom ne trebate gubiti niti jednu jedinu sekundu!

11. Sve svoje bivše zove ‘ludim kujama’. Veća je vjerojatnost da je jedina luda kuja u cijeloj priči on. Čitajte između redaka.

12. Ne odvaja se od mobitela. Logika je jednostavna – ako nije u stanju zanemariti mobitel u vašem društvu, onda ni ne zaslužuje vaše društvo.

13. Ima grozan stil odijevanja. Nemojte nas odmah napasti, znamo koliko je ovo diskutabilno i subjektivno, ali biste li se doista mogli napaliti na frajera koji nosi čarape i sandale, zajedno??!

14. Ne prepušta mjesto za sjedenje starijim osobama i trudnicama. Dakle, imate posla s frajerom koji bi bio šugav otac i koji je k tome šugava osoba.

15. Patronizira vas. Ako vas frajer ne poštuje i ne tretira vas kao sebi ravnopravnu, odmah mu recite zbogom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt