Imao sam želju da joj pomognem, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Imao sam želju da joj pomognem, ali…

Imao sam želju da joj pomognem, ali… Živim sam, imam 42 godine. Jučer mi je pred vrata došla jedna mlada cura i reče: ‘Ja se izvinjavam na smetnji, trenutno idem na fakultet koji moram sama sebi da otplaćujem jer idem vanredno, oca sam izgubila, a majka mi je umrla prije par dana. Prodajem ove namirnice po malo višoj ceni jer moram malo da zaradim, nemam drugog izbora, pa ako bi mogao da kupiš’ .

Ljudi, ja je gledam tako uplakanu i bespomoćnu, a lijepu ko Bog… Kontam šta da uradim sa njom? Uzeo sam par tih namirnica i tražio na kraju njen broj telefona da je mogu nazvati da joj kako pomognem. Samac sam i nemam nekih obaveza tako da sam samo o njoj razmišljao, tri dana kasnije odlučio sam da je pozovem, ponudio sam joj da mi održava stan, pere odjeću i tako to kako bi mogla da zaradi a da ne ide od vrata do vrata kao da prosi.

Prihvatila je i na kraju želim da naglasim da nemam loše namjere sa tom djevojkom, nisam je uslovljavo da spava sa mnom i tako to, niti ću… jednostavno samo joj želim pomoći i ništa više.

BONUS:

Slaba je to utjeha, ali žena s kojom vas vara izgleda ‘lošije’ od vas: Što mu je bilo u glavi?

Saznanje da je naš dragi bio nevjeran saznanje je s kojim se nitko od nas ne želi suočiti, no ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi nas moglo oraspoložiti, onda je to vjerojatnost da nas je prevario s osobom koja izgleda lošije od nas.

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih frajera i žena smatra svoje partnere privlačnijima od ljubavnica i ljubavnika. Samo 30 posto frajera reklo je kako ima ljubavnicu mlađu od partnerice, a 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 posto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerice.

Vjerojatno se u ovom trenutku pitate – što je to u njihovim glavama? Sudionici istraživanja rekli su da su ljubavnice puno pažljivije, brižnije, da ih puno pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod nas žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo kako su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt