Svekar se našao da mi pomogne u nevolji – Ispovesti
Ispovesti

Svekar se našao da mi pomogne u nevolji

Svekar se našao da mi pomogne u nevolji… Krenula sam svojoj majci u posjetu i auto mi se pokvari. Stalo je na pola puta i nisam znala šta da radim.

Prvo sam zaustavljala ljude da mi pomognu ali niko nece da stane onda sam zvala muza da dodje po mene ali nije mogao jer je bio na sluzbenom putu, pa je došao svekar.

Pogledao je auto i rekao da je proključao, ali pošto nismo imali vode kod sebe morali smo se snalaziti, tako da smo dugo ostali zajedno. Svekar me cijelo vrijeme gledao, a i ja sam njega.

Mogu vam rec da je svekar odlican frajer super se drzi.

BONUS:

Emotikoni, CAPS LOCK i jeftina poezija pretvorit će vaš Tinder profil u nepoželjan

Hashtagove ostavite za Twitter i Instagram, a na dejting profilima ih izbjegavajte u širokom luku.

U potrazi ste za novom srodnom dušom i ne želite ostaviti dojam da prošlost još uvijek nije iza vas pa ne spominjite bivše.

Riječi poput ‘novog početka’, ‘fresh starta’ ili ‘ponovnog stajanja na svoje noge’ samo govore da dolazite u paketu s povećom emocionalnom prtljagom.

Izbjegavajte previše uskličnika. Kao na primjer nakon svake druge riječi ili rečenice. Ovakvo izražavanje dokazano odbija ljude, a to nije nešto što želite.

Hrpa emotikona. Zato što biste trebali biti sposobni izraziti se riječima i trebali ponosno to i pokazati.

Zaboravite na srcedrapateljne, jeftine, romantične izjave. Baš zato što su jeftine, otrcane i izlizane. Ne!

1

Jeftina poezija o bilo čemu. Koliko god netko možda i volio poeziju, teško da ćete ovime šarmirati nekoga. Poeziju ostavite za vlastiti dnevnik.

Fraze ‘kao i svi drugi’ ili ‘sve što vole mladi’. Želite se istaknuti kao posebni, a osim toga, sve i da želite, jednostavno je nemoguće da volite baš sve što i neki drugi.

Informacije o vašem poslu. U redu je spomenuti čime se bavite, no pretjerani detalji bit će samo dosadni i kontraproduktivni. Niste na LinkedIn-u.

Ne iznosite tavove koji otkrivaju vašu antipatiju prema bilo kojoj grupi ljudi.

Spominjanje šala i referenci u seksualnom kontekstu. Ne želite da netko stekne dojam da ste tamo zbog samo jedne stvari.

CAPS LOCK. Ovakvo bi izražavanje u razgovoru uživo stajalo uz bok vikanju, a ne želite vikati.

Zdravstveni problemi ili povijest bolesti. O ovakvim stvarima, vjerujte nam, nitko ne želi čitati na profilu za upoznavanje.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt