Roditelji se nisu slagali da budem sa Tanjom – Ispovesti
Ispovesti

Roditelji se nisu slagali da budem sa Tanjom

Roditelji se nisu slagali da budem sa Tanjom… Sticajem okolnosti upoznam jednu ženu, Tanju, bila je razvedena, starija od mene i imala je kćerku od 4 godine, meni je inače 25 godina.

Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba. Kada su moji roditelji saznali za nju tražili su od mene da prekinem vezu sa njom, da ona raspuscenica nije za mene momka, plus je starija, a najgore od svega za moje roditelje je što ima dijete. Meni ništa od toga ne smeta, volim je, a njenu kćerku gledam kao da je moja, jako simpatična i pametna djevojčica.

Juče mi je Tanja rekla radosnu vijest, da je ponovo trudna i da ću postati otac. Nemate pojma kako sam sretan. Odma sam joj rekao da se spakuju i da ih vodim kod mene kući da konačno započnemo zajednički život, a želio sam spriječiti rodbinu i košije da za moje dijete govore da je kopile. Kada smo došli kući mama je bila sama.

Mnogo se iznenadila kada je vidjela Tanju i njenu kćerku na vratima. Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja tudna i da započeinjemo zajednički život.

Zalupila je vrata i čak dva puta okrenula ključ u bravi. Stojali samo tako ispred vrata nekih pola sata, bio sam uvjeren da će mama otvoriti, ali ništa. Vratili smo se zajedno u Tanjin iznajmljeni i sada smo tu. Kada sam mislio da ne može biti gore, Tanja mi je rekla da najbolje da raskinemo i da se ja vratim mojim roditeljima, jer ne želi da uništava moj život, a da će da ode da abortira moje dijete. Koliko je dobr osoba, bez obzira što i ona mene jako voli spremna je da se žrtuje zbog mene. Rekao sam joj da od toga nema ništa i da ako treba zbog nje sam spreman da potpuno zaboravim i mamu i tatu. Ako oni mene mogu zašto ja njih ne bih moago.

Related Articles

BONUS:

Romantična večer uz svijeće? Moš misliti! Gubitak nevinosti u stvarnom životu rijetko kad je kao iz filma

Stariji buntovnik. Zahvaljujući njemu upoznali ste barem jednu kulturološki važnu stvar koju i dan danas obožavate. Kao na primjer Ramonese. Spavali ste s njim uglavnom zato što se vama sviđao jako, a vašim roditeljima nimalo.

Pratioc na maturalnoj. Iliti vaša srednjoškolska ljubav za koju ste bili uvjereni da ćete ostariti zajedno. Spavali ste tek nakon maturalne, kada ste iskoristili priliku da njegovi roditelji otputuju i kuća ostane samo vama. Seks je trajao otprilike jednu minutu.

Student mentor. On je frajer kojeg ste upoznali tijekom prvog tjedna studiranja. Silno vam je pomogao snaći se s predavanjima, literaturom, useljenjem i učenjem. kada vratite film unazad, niste sigurni jeste li ga ikada više vidjeli.

Duša zabave. Frajer kojeg ste upoznali ili posljednje godine srednje škole ili prve godine fakulteta, kada ste se bezbrižno i ludo zabavljali i posjećivali svaku zabavu na koju ste bili pozvani. On je također bio na svakoj od njih, uvijek najglasniji i najzabavniji, uvijek u centru pažnje.

Frajer koji vam je postao dečko nakon što ste izgubili nevinost s njim jer je to bilo nekako logično. Nakon kratkog vremena ste shvatili da nemate baš ništa zajedničko i zapitali se kako ste uopće došli na ideju da se s njim upustite u vezu.

Seksi sportaš sa sjajnim trbušnjacima. Tih se trbušnjaka i dan danas sjećate kao najboljih koje ste ikada vidjeli. Žao vam je samo što su oni bili njegova jedina kvaliteta.

Najbolji prijatelj koji je popio previše. Baš kao i vi. Istina, on je vjerojatno bio beznadno zaljubljen u vas nekoliko godina prije toga, svi su mislili da ste i vi zaljubljeni u njega i da je samo pitanje dana kada ćete to shvatiti. Ali ispostavilo se da je sve ostalo na jednoj pijanoj noći nakon koje su stvari postale malčice neugodne.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt