Svaki njegov zagrljaj me boleo – Ispovesti
Ispovesti

Svaki njegov zagrljaj me boleo

Svaki njegov zagrljaj me boleo… Bili smo 9 godina zajedno.Mislila sam da imamo dobar brak, mnogo sam ga volela. ALI, on postaje nekako udaljen, ne želi intimnost sa mnom. Govorila sam sebi proći će ga, da bi on došao jedno veče i rekao da ne može više, da se zaljubio u drugu, da ne može bez nje,a ona ne želi da ima išta sa njim, jer je oženjen.

Tražila sam da bude iskren. Nisam znala da će da boli tako. Rekao mi je da godinama ne oseća prema meni ono što je osećao kada smo bili mladi, ali je mislio da je to normalno. Bilo mi je žao. Njega, mene, pa čak i nje. Sporazumno smo se razveli,mislim da ga grizla savest, pa mi je zato ostavio stan. Videla sam ih juče, oni mene nisu. Od razvoda ga nisam videla, iako živimo u istom gradu.

Bio je sa njom, grlio je onako kako mene nije nikada. Svaki njegov zagrljaj me boleo.

Bolelo me i to što je trudna, a ja sam sanjala tu bebu. Bila je jako lepa.

Znam da čovek ne može da bira koga će da voli, jer da može, ja bi izabrala da to ne bude on.

BONUS ISPOVIJEST:

Zvijezda Nju Jorkera (New Yorker) Džefri Tubin (Jeffrey Toobin) dobio je u srijedu otkaz u tom listu nakon neprimjerenog ponašanja prošlog mjeseca tokom videosastanka s kolegama.

Nju Jorker je u saopćenju naveo da je Tubin dobio otkaz nakon istrage tog videosastanka.

Tubin (60) napisao je na Twitteru da će uvijek voljeti magazin, nedostajat će mu kolege i veselit će se prilikama da čita njihove tekstove.

Tubin je mastu*birao tokom sastanka održanog uz pomoć aplikacije Zoom. On je kazao kako je mislio da mu je kamera isključena i opisao je slučaj kao sramotnu, glupu pogrešku.

Tubin, koji je bio i komentator na CNN-u, pridružio se Nju Jorkeru 1993.

CNN je objavio da se Tubin, autor devet knjiga, neće pojavljivati na ekranu jer se bavi osobnim pitanjima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt