Bili su ljuti kada sam im rekla sa kime sam u vezi – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Bili su ljuti kada sam im rekla sa kime sam u vezi

I napokon ušle smo u njegov mirišljavi kabinet. Obe smo počele da zamuckujemo, a on nam je na to namignuo i rekao: „ajde sad polako, koja će prva“…Pogledale smo se i drugarica je rekla: „Evo pa mi smo htele… bla bla…” i tako je ona sve ispričala dok je on sve vreme mene snimao toliko očigledno da mi je bilo neprijatno zbog Ane. Kako sam se uzbudila pri samom pogledu….i on tu njoj ispriča šta treba mi da uradimo za kolokvijum…Ali izgledalo je kao da hoće da je što pre otkači…i to je i uradio…dao joj je nešto da ode da iskopira, a meni je rekao: „Vi biste koleginice mogli da ostanete ovde još koji minut da mi samo nešto pomognete da složim…ipak usluga za uslugu“ i nasmejao se …

Ana me je pogledala čudno i izašla, a ja sam ostala zbunjena. Rekao je“ Sedite slobodno, opustite se.“ Kako je sve sevalo od varnica, to je bilo neverovatno, a on je svojom elokventnošću uspeo da razruši svaki neprijatan trenutak tišine. I kao počnem ja tu njemu da pomažem da složi neke dokumente nekim redosledom, kako bih se nagnula da ga pitam nešto. Buljio mi je u sise kao da ih u životu nije video. Video je da sam ja to primetila i samo se nasmejao.

Nije trebalo apsolutno ništa da se priča, sve je bilo jasno kao dan. A ja sam sijala…Toliko me je palio, bože. Htela sam da ga dohvatim istog trena i da se pojebemo kao ludaci na tom stolu ali znala sam da će za to biti potrebno vreme…ali nije mnogo moralo da prođe.

Njemu očigledno nije bilo potrebno da se predomisli zato što bi mogao da prevari ženu…ili zato sto sam mu studentkinja…sve vreme je u svojoj glavi smišljao i razmišljao kako bi me pojebao do besvesti. A ni ja nisam bila naivna..odavala sam svoju želju da se videlo na kilometar, baš uzbuđena zbog tako „nedozvoljenog“ sexa koji bi mogao da nastupi. I Ana je ušla.

Prekinula nas je u zamišljanjima i fantazijama. Samo smo se uljudno pozdravili …i taman kad sam mislila da više ovaj trenutak mozda i neće postojati on je hrabro rekao: “Koleginice, dakle sutra kod mene u kancelariji u 13h, kako smo se i dogovorili, da vam dam i ono što je ostalo od skripti.“-Mrtav ozbiljan. Onaj profesor koga znam sa predavanja, baš taj. Ja sam u sekundi odgovorila: „Naravno, dogovorili smo se“…sebi sam se divila kako sam bez premišljanja odgovorila, pored Ane, koja je i dalje bila sumnjičava, a šta se meni u tom trenutku dešavalo, to samo ja znam. Toliko sam se bila napalila da nisam znala šta ću sa sobom. Samo sam se smejala po ceo dan, ko šašava. Sanjala sam te noći njega i mene, kako se dodirujemo, ližemo i ludački jebemo.

Related Articles

Šta autoritet može da uradi to ne može ništao. Otišla sam ujutru opet na predavanja…obukla sam krem haljinicu do malo iznad kolena. Haljina je tanka i kad senka padne nezgodno ona se malo i providi-ali vrlo malo..imala sam bele tangice sa jednim cvetićem i komplet sam bila obrijana tako da mi je to dovodilo do jos jačih nadražaja čak i kad vetar dune malo. Predavanja nisam ni čula od svoje izgubljenosti. Ana srećom nije tog dana dosla na fax. Kolko god da sam želela da se jebem sa profesorom nisam iskreno mislila da će do toga doći. Krenula sam psihički spremna na sve ali sam očekivala neki dublji razgovor, i to je to-ipak je to moj oženjeni profesor. Doslo je 13h, i već sam počela da se tresem od uzbuđenja.

Došla sam do kabineta i kucnula. Čula sam: „napred“. Ušla sam unutra i imala sam šta da vidim. Čovek od 38 godina je sedeo u svojoj košulji i pantalonama za kompjuterom, još lepši nego juče i pored stola je stajala jedna vrlo zgodna dama..plavuša…koj mu je rekla: „E vidim da ti sad vec kreću posete, ljubavi, vidimo se u pola 4 na ručku..mene je pogledala i izvinila mi se što je tu kad smo mi imali zakazane konsultacije“..Odsekla sam se. Rekla sam: „Nije problem“. On je ustao i ispratio je do ispred kabineta. Čula sam poljubac, a on je opušteno ušao u kancelariju kao da ništa nije bilo. Bez imalo frke.

Počeo je nešto da mi priča o nekim projektima i šetajući u onom odelu samo me je napalio. Prekrstila sam nežno noge i on me je odsečno pogledao. Nemoj da prekrštaš noge. Lepa si i tako. Htela sam da odlepim.Htela sma da mu kažem “Jebi me ovde, sad”. Samo sam ćutala.

Prišao je do vrata i nežno ih zaključao. Naslonio se na sto i odjednom: „Mnogo si lepa, mnogo, ovo je možda malo neuobicajeno ali ja ne mogu da se kontrolišem..” I samo se uozbiljio dok sam ja crvenela. Mrtav ozbiljan rekao je: “Podigni malo haljinicu…i raširi noge”

Uradila sam to kao da sam na ispitu. Odmah mu se digao. Boze kolku kurčinu on ima, sve se ocrtavalo ispod pantalona, a ja sam ovlažila kao nikada. Samo je rekao:„mmm“ i nije mogao da izdrži . Prišao je..podigao me sa stolice i počeo da mi zadiže haljinu. Počeo je da mi dahće za vratom. Polako je to radio. Jakim rukama otpozadi došao je i do moje guze. Osetivši njen oblik još više se uzbudio. Poceo je nežno da je miluje, pa da je steže i da je mesi sve jače i jače. Ljubio me po vratu, ja njega takođe. Naslonio se na mene, onako težak i osetila sam njegov nabrekli kurac kako jedva čeka da uđe u mene.

Prstom je usao ispod tangica i nežno počeo da ga spušta niz guzu ka mojo vlažnoj pici. Kako je osetio koliko sam vlažna počeo je da uzdiše. Prstima je milovao moju pičku gore dole, nežno, pa sve jače i jače…jače…stezao je..onda je prodro prstima u mene…toliko sam se uzbudila da sam zajecala. Grickao mi je bradavice, zatim spustio bretelice i počeo da mi mesi sise i da ih liže divljački. Svojom sam rukom počela da mazim njegov kurac. IOtkopčala mu pantalone, spustila ih i počela da ga drkam, prvo polako, ali ne zadugo…tTliko sam se napalila da sam morala da ga stezem i drkam jače…spustila sam se niz njegovo telo..i u sekundi ga progutala…jauknuo je od zadovoljstva…sisala sam ga do besvest, i mesila mu nežno jaja, a on je uživao. Gutala sam još dublje, a dole sam bila vlažna i jedva čekala kada će ta kurčina uleteti u mene.

Želja mi se ostvarila.Okrenuo me je, naslonila sam se na stolicu. Zadigao mi je haljinu ponovo uhvatio me za guzove i rekao: „Mnogo si lepa…” To me je još više napalilo…rekla sam:„Stavi ga“…Sklonio mi je gaćice i divljački ga je gurnuo u moju pičku zeljnu njegovog kurca. Bili smo toliko vlažni da sam mislila da ću svršiti odmah. Svrsila sam jednom, ali on je nastavio još žešće dok mi je drugom rukom mazio nabrekli klitoris. Jecala sam i on je. Mesio mi je i sise i nije znao šta će više sa sobom, a onda me je ponovo okrenuo i spustili smo se na pod. Njegovo teško i glomazno jebozovno telo je bilo na meni a kurac je u momentu uleteo u mene. Opet..još žešće…Bili smo oboje znojavi…kao životinje smo se jebali. Tako je dobro jebao. Mešao je iskusno, moj profesor, jebao me je kao sam jedina na svetu, grizao me je po vratu i rekla sam mu da svrši u meni…Bez razmišljanja.

Osetila sam pulsiranje njegove kurčine i svršili smo zajedno. Posuo je spermu u mene, uživala sam. Zvezde sam brojala u tom trenutku od uzbuđenja.Ležali smo tako na podu 10tak minuta i polako počeli da se oblačimo.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt