Bili su ljuti kada sam im rekla sa kime sam u vezi – Ispovesti
Ispovesti

Bili su ljuti kada sam im rekla sa kime sam u vezi

Bili su ljuti kada sam im rekla sa kime sam u vezi… Udata sam za muškarca druge vjere. Moji roditelji nikad nisu bili srećni zbog toga i nikad ga nisu prihvatili, bez obzira na to što imamo skladan brak pun ljubavi i pažnje, poštuje me kao suprugu i majku naše djece.

Dosta je posvećen karijeri i poslije mnogih odricanja dobio je titulu profesora na univerzitetu gdje je i započeo svoje studije. Jedan dan zove me majka da me pita može li moj muž pomoći da neka kćerka od rodice dobije posao u kompaniji čijeg direktora on lično poznaje i s kojim je dobar prijatelj.

Kad sam mu ispričala to, rekao je da želi da pomogne zbog mene, pitao me kako se ona zove. Kad se samo sjetim koliko su oni bili ogorčeni i ljuti kad sam im rekla s kim sam u vezi… to im nikad neću zaboraviti. Pozvala sam majku i rekla da ne želim da traže bilo kakvu pomoć od njega iako je on izrazio volju da pomogne.

Kad ga nisu prihvatili kao nekoga mog, neka ne traže pomoć ni sada.

On je još jednom pokazao kako je veliki čovjek i jako sam ponosna na njega.

BONUS ISPOVEST:

BILI SMO KAO ŽIVOTINJE, LUDI OD STRASTI: Moj profesor mi je zavukao prste u vlažne gaćice! Jecala sam od napaljenosti!

 

Ljudi moji koje muke ja imam. Imam 22 godine i već sam upala u takvu frku da ne znam kako iz nje da se izvučem… Studiram prava i ne ide mi loše, a ako ovako nastavim zaglibila sam do guše (ko zna, možda se i ispišem)..haha. Prilično sam zaljubljive prirode ali sam i strašno otvorena po pitanju sexa.

S obzirom da sam 3.godina prava imala sam dosta vremena da se upoznam sa većinom profesora…ah da PROFESORI…koliko su to jebozovna stvorenja-jednostavno imaju moć nad nama..a još ako na nešto liče..eeee onda već postaje ne samo želja, vec i potreba. Ja sam sitna crnka, delujem strašno povučeno (bar tako kažu)..neko bi pomislio i da sam nevina.

Zgodnog sam tela i često nosim suknjice. Nekako mi je to najlepše. I kao za inat uvek su mi se sviđali zauzeti muškarci. Nisam ja u fazonu da rasturam veze namerno, ali što mi nešto ne da mira kad znam da je tip zabranjeno voće..to je užas!

Na trećoj godini pojavio se moj profesor Stefan, kakva je to jebozovna frajerčina. Visok, smeđe kose, uvek u odelu, akt tašna, skockana frizurica, dupence-san snova, pogled da se slediš. Kad taj prođe hodnikom sve se devojke meškolje i smeškaju……SAN SNOVA ali OŽENJEN.

Naravno, na faxu uvek postoje konsultacije i mislim da svi jedva čekaju kad treba da se ode u njegov kabinet. Bio je četvrtak. Imala sam predavanja rano ujutru pa do 12 h i pričala sam sa drugaricom kako treba da odemo do njega da se konsultujemo nešto oko nekog kolokvijuma. Kako smo pomenule odlazak, samo mi se nešto uzvrpoljilo u telu i osetila sam napaljenost pri pomisli na tog oženjenog lepotana. Jedva sam čekala. Otišle smo kod njega..malo smo duže čekale.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt